ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αυστηρό μήνυμα Κούμαν: “Να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε”

Νέο μήνυμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έστειλε γι' ακόμη μία φορά ο Ρόναλντ Κούμαν, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να ανεχτεί πολλά.

Αυστηρό μήνυμα Κούμαν: “Να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε”

Οι μέθοδοι προπόνησης του Ρόναλντ Κούμαν μπορεί να μην είναι οι τελευταίες της… μόδες. Μπορεί να είναι παλαιάς κοπής προπονητής ο Ολλανδός. Αυτό φαίνεται πως το ήξεραν πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα πριν τον κάνουν δικό τους.

Ενδεχομένως κιόλας να μην τους νοιάζει ή να μην τους ενδιαφέρει σε πρώτη φάση. Ίσως μάλιστα να ήθελαν έναν τέτοιο τύπο. Κάποιον που θα τους έχει όλους “σούζα”. Από τον πρώτο ποδοσφαιριστή μέχρι και τον τελευταίο. Από το μεγαλύτερο όνομα του ρόστερ μέχρι και τον νεότερο πιτσιρικά που βρίσκεται στην ομάδα.

Όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo” o Κούμαν έχει ήδη κάνει αισθητή την… παρουσία του. Ναι μεν προσπαθεί να δίνει ελευθερία κινήσεων στους ποδοσφαιριστές του, αλλά ως εκεί. Θέλει και περιμένει να βλέπει κάποια πράγματα που τους έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή. Πράγματα που είναι… αυτονόητα για εκείνον και μόνο αν γίνουν πραγματικότητα, τότε οι δύο πλευρές θα τα πάνε καλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας. Στην Μπαρτσελόνα κουμάντο κάνει ο... Κούμαν!

Στην Μπαρτσελόνα κουμάντο κάνει ο… Κούμαν!

Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του στιλ. Όμως, στην Μπαρτσελόνα αυτό που θέλουν και περιμένουν από τον εκάστοτε τεχνικό δεν είναι μόνο νίκες. Δεν είναι μόνο τα θετικά αποτελέσματα. Είναι και το θέαμα.

Άλλωστε οι Καταλανοί μας έχουν… κακομάθει όλους τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, ο Ρόναλντ Κούμαν έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Εκεί δεν χωράνε πολλά άλλα. Τουλάχιστον για την ώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Ολλανδός προπονητής σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις των “μπλαουγκράνα” έστειλε προς όλους το μήνυμά του. Οι αποδέκτες; Πολλοί και διαφορετικοί.

“Αυτά που ξέρατε με εμένα έχουν τελειώσει. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Σκληρή δουλειά. Απαιτώ και περιμένω απ’ όλους σας την κατάλληλη εικόνα. Αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις και πολλές επιπτώσεις”, φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων ο νέος τεχνικός της “Μπάρτσα”.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως η τελευταία περίπτωση, εκείνη του Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο να χάνει προπονήσεις ήταν αρκετή, ώστε ο Ολλανδός προπονητής να πάρει… ανάποδες στροφές. Μένει να δούμε αν θα κρατήσει την ίδια στάση και αργότερα ή θα ρίξει νερό στο κρασί του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ