ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Φιορεντίνα πριν τον Ολυμπιακό «αγκάλιασε» την Ευρώπη κόντρα στη Νάπολι! (vid)
Λούκα Μόντριτς: Η χειρότερη μεταγραφή που έγινε ο μεγαλύτερος θρύλος!
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Μόντριτς ανακοίνωσε την απόφασή του στη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέλει πίσω το «διαμάντι» που… λάμπει στη Χιρόνα!
Η Τσέλσι έχει βρει τον ιδανικό παίκτη για τη μεσαία της γραμμή!
Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να «εκτοξεύσει» τη Μίλαν!
Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ετοιμάζεται για μεγάλες επιτυχίες του χρόνου!
Non-stop προβλήματα στην Μπαρτσελόνα: Έξαλλος με τον Τσάβι ο Λεβαντόφσκι!
Λίβερπουλ: Τα λόγια του Κλοπ συγκινούν μέχρι και οπαδό της Έβερτον
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Προπονητής για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα ο Φαν Πέρσι!
Το έριξε στο φαΐ και τις μπύρες ο Ζίλε κι έχει κάνει μια κοιλιά ως το «Γουέμπλεϊ»!
Επίσημα το πιο πολύτιμο «διαμάντι» της Αγγλίας ο Πάλμερ! (pic)
Επίσημο: Απέλυσε τον Αλέγκρι η Γιουβέντους με συνοπτικές διαδικασίες!
Οριστικά στη Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ, το ανακοίνωσε ο ίδιος! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Τα “μασάει” χοντρά από την Άρσεναλ ο Οζίλ!

Πολλά εκατομμύρια ευρώ έχει δώσει για τον Μεσούτ Οζίλ η Άρσεναλ από τότε που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ο Γερμανός μέσος.

Τα “μασάει” χοντρά από την Άρσεναλ ο Οζίλ!

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μεσούτ Οζίλ ήταν ό,τι καλύτερο είχε η Άρσεναλ. Ο Γερμανός χαφ έκανε για… πλάκα τη διαφορά. Πάντα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μπορεί ποτέ να μην ήταν ο πιο γρήγορος παίκτης του γηπέδου ή να έτρεχε πιο πολύ απ΄ όλους. Ωστόσο, η ποιότητά του ήταν τέτοια που μπορούσε με μερικές ενέργειες να δώσει τη νίκη στους “κανονιέρηδες”. Όχι απαραιτήτως να σκοράρει. Αλλά και με άλλους τρόπους. Με άλλες εμπνεύσεις. Αυτές κάποτε ήταν πολλές.

Πλέον τις βλέπουμε με το… σταγονόμετρο. Όπως και τις εμφανίσεις του έμπειρου χαφ στα παιχνίδια της Άρσεναλ. Ειδικά από τότε που στον πάγκο των Λονδρέζων έκατσε ο Μίκελ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητες του Οζίλ. Μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα. Ο Αρτέτα δεν μπορεί να βλέπει αυτόν τον παίκτη που είναι πλέον… σκιά του παλιού, καλού του εαυτού.

Κάποιον που μετά  βίας μπορεί να βγάλει 90 λεπτά σε τέτοιους ρυθμούς. Κάποιον που μοιάζει πιο πολύ από ποτέ είτε να τα έχει παρατήσει, είτε να μοιάζει με παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Και κάτι χειρότερο από αυτό δύσκολα μπορεί να βρει κανείς. Είναι πολλά τα λεφτά (που έχεις πάρει) Οζίλ!

Είναι πολλά τα λεφτά (που έχεις πάρει) Οζίλ!

Η Άρσεναλ είναι μία από τις λίγες αγγλικές ομάδες που δεν είχαν, ούτε έχουν κάποιο μεγάλωμα έλλειμμα στα ταμεία τους. Αυτό το φρόντισε όσο καιρό ήταν προπονητής στον σύλλογο ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός όχι μόνο ήξερε να αγοράζει φτηνά, αλλά και να πουλάει πολύ ακριβά. Παράλληλα, γνώριζε σε ποιους ποδοσφαιριστές να δώσει “χοντρά” χρήματα στα συμβόλαιά τους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει λαμβάνειν από την Άρσεναλ (βρέξει, χιονίσει) 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Πάρα πολλά χρήματα. Ειδικά από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται λεπτό. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ ο Γερμανός μέσος από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε ματς της αγγλικής ομάδας (αρχές Μαρτίου του 2020) μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά ξεκούραστα!

Αν μη τι άλλο ο Οζίλ έχει κάνει ένα από τα καλύτερα deal που θα μπορούσε να προκύψει στην καριέρα κάποιου ποδοσφαιριστή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ