ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θεμπάγιος: «Με ήθελε η Ρεάλ, εγώ ήθελα Άρσεναλ»

Με δηλώσεις του σε ισπανικό ΜΜΕ ο Ντάνι Θεμπάγιος έκανε γνωστή τη προτροπή της Ρεάλ Μαδρίτης να τον διατηρήσει στην ομάδα πριν καταλήξει πάλι στην Άρσεναλ.

Θεμπάγιος: «Με ήθελε η Ρεάλ, εγώ ήθελα Άρσεναλ»

Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται ο Ντάνι Θεμπάγιος. Ο Ισπανός μέσος σε συνέντευξη του στην Marca αποκάλυψε την πίεση που άσκησε προκειμένου να επιστρέψει στο Λονδίνο και την Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» για ακόμη μία χρονιά απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του ταλαντούχου χαφ. Σε αυτή την επιστροφή συνέβαλε το πείσμα του Αρτέτα και η θέληση του Θεμπάγιος να παίξει ξανά σημαντικό ρόλο σε μια ομάδα.

Γνωρίζοντας πως το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης θα τον έβρισκε ξανά μεταξύ πάγκου και εξέδρας το δίλημμα ήταν εύκολη υπόθεση για εκείνον. Οι σχέσεις του με τον Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι και οι καλύτερες με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως ο τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν πολυεμπιστεύεται τον Ισπανό άσσο.

Τώρα έρχονται οι δηλώσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή να δώσουν νέα τροφή. Ο Θεμπάγιος ξεκαθάρισε πως ήθελε όσο τίποτα άλλο να επιστρέψει στην Άρσεναλ. Στους Λονδρέζους πέρυσι ο 24χρονος βρήκε τον καλό του εαυτό. Ο Μίκελ Αρτέτα τον χρησιμοποίησε αρκετά στα χαφ δίνοντας του την ευχέρεια να δημιουργήσει. Ντάνι Θεμπάγιος

Θεμπάγιος: Ο Αρτέτα με έχει κερδίσει σε όλα

«Μίλησα με τον σύλλογο (Ρεάλ Μαδρίτης) τονίζοντας τους πως ο Αρτέτα με θέλει πολύ. Μου είπαν να περιμένω όμως τους έκανα ξεκάθαρο πως ήθελαν να επιστρέψω στην Άρσεναλ. Εκεί βρήκα τον καλό μου εαυτό. Μην ξεχνάμε πως έρχονται και διοργανώσεις με την εθνική ομάδα. Θέλω να είμαι έτοιμος να διαδραματίσω ρόλο για τη χώρα μου» ανέφερε ο Θεμπάγιος.

Ο Ισπανός υπερθεμάτισε τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον τεχνικό της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα. «Με τον Μίκελ έχω βρει την ευτυχία τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Αυτό είναι το κλειδί για έναν ποδοσφαιριστή» τόνισε ο Ισπανός ρίχνοντας λάδι στη φωτιά σε όσους τον θέλουν στα… μαχαίρια με τον Ζιντάν. Όπως και να χει ο παίκτης συνεχίζει τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο στην Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» κατάφεραν να επαναφέρουν τον ταλαντούχο παίκτη στο ρόστερ τους. Αυτό είναι κέρδος για όλες τις πλευρές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ