ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Προκαλεί η Σίτι! “Έχουμε χρήματα για τον Μέσι”

Καθόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρούμε στο μέλλον να δούμε τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, όπως τόνισε και ο Ομάρ Μπεράντα.

Προκαλεί η Σίτι! “Έχουμε χρήματα για τον Μέσι”

Το καλοκαίρι που πέρασε παραλίγο να γίνει ένα μεγάλο “μπαμ”. Το ισχυρότερο για φέτος και ένα από πιο ισχυρά των τελευταίων ετών. Ο Λιονέλ Μέσι ήθελε πώς και πώς να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Άλλωστε τους έχει κάνει γνωστούς με δηλώσεις του. Παρόλα αυτά αποφάσισε να μείνει. Όχι γιατί άλλαξε γνώμη, αλλά γιατί δεν μπορούσε διαφορετικά.

Δεν ήθελε να πάει στα δικαστήρια με την ομάδα της καρδιάς του. Με τον σύλλογο που έχει περάσει τόσα πολλά. Καλά, αλλά και κακά. Παρόλα αυτά το ενδεχόμενο να τον δούμε μακριά από το “Καμπ Νου” ολοένα και φαντάζει πιο πιθανό. Πιο πιστευτό.

Μόνο λίγα δεν ήταν τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” δεν έχουν μόνο την οικονομική επιφάνεια για κάτι τέτοιο. Διαθέτουν και σπουδαίους παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Αργεντινό σούπερ- σταρ. Αλλά και έναν προπονητή, όπου μαζί του ο “Λέο” έχει περάσει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής του ζωής. Τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Προβάρει από τώρα τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μέσι;

Προβάρει από τώρα τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μέσι;

Φλερτ υπήρχε. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο. Αυτό που δεν υπήρχε ήταν η τελική συμφωνία. Ο “γάμος”. Αυτό προέκυψε για τους παραπάνω λόγους. Πάντως δεν πρέπει να αποκλείουμε να δούμε κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι,

Σίγουρα θα είναι περίεργο… θέαμα κάτι τέτοιο. Μια ζωή έχουμε μάθει να τον αντικρίζουμε με τα χρώματα των Καταλανών. Αλλά δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να είναι με τη γαλάζια φανέλα στο σώμα του.

Κάτι που μεταξύ άλλων άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του και ο Ομάρ Μπεράντα. Πρόκειται για τον άνθρωποι που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τις οικονομικές δυνατότητες των “πολιτών” και αν αυτά που γράφονται και λέγονται είναι απλές φήμες ή κάτι παραπάνω. Στην υπόθεση με τον Μέσι, φαίνεται πως ισχύει το δεύτερο.

“Νομίζω κάθε ομάδα στον κόσμο θα ήθελε να δει τον Μέσι με τη φανέλα της. Νομίζω σαν σύλλογος έχουμε την οικονομική σταθερότητα, αλλά και τα χρήματα, προκειμένου να προχωρήσουμε σε μία τέτοια κίνηση στο μέλλον και όταν αυτό θα χρειαστεί”, φρόντισε να πει με νόημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ