ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Δυάδα χαμηλού ρίσκου

Δύο επιλογές έχω ξεχωρίσει από το σημερινό (11/10) στοιχηματικό κουπόνι. Συγκεκριμένα, η πρώτη είναι από την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με τη Μολδαβία (21:45) και η άλλη από το Σερβία – Ουγγαρία (21:45).

Δυάδα χαμηλού ρίσκου
Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Εθνική μας ομάδα, απόψε το βράδυ απέναντι στην Ουγγαρία (21:45, στο «ΟΑΚΑ»). Κι αυτό διότι αντιμετωπίζει ένα κατώτερο σύνολο και θέλει από τώρα να πάρει το προβάδισμα για την πρώτη θέση. Εναντι πάντοτε της δεύτερης Σλοβενίας, η οποία είναι και ισόβαθμη (με την Ελλάδα) στους τέσσερις βαθμούς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την περασμένη Τετάρτη (07/10) έδωσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στην Αυστρία, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 σκορ. Γενικότερα ήταν ένας πολύ «κακός» αγώνας, που όμως κατόρθωσε και πήρε… κεφάλι στο σκορ, χωρίς ωστόσο να το διατηρεί. Μιας και σε διάστημα μόλις τριών λεπτών, είχε δεχθεί την ανατροπή.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ

Σίγουρα, αυτή της η εικόνα προβλημάτισε για ακόμη ένα 90λεπτο. Εχει πολλά κενά διαστήματα σε κάθε ματς και δε δείχνει να τα διορθώνει, ενώ ο χρόνος περνά. Το αποψινό παιχνίδι παρόλα αυτά, έχω την αίσθηση πως έχει τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη. Κάτι που άλλωστε γίνεται και εύκολα αντιληπτό και από το σετ των αποδόσεων που «κυκλοφορεί» ο άσος. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ευκαιρία η τιμή του, όμως στα συνδυαστικά στοιχήματα έχει αξία.

Εκεί που θα το ποντάρω κι εγώ. Πηγαίνοντας στο combo του 1+over 1.5 στο αξιοπρεπέστατο 1.60. Περιμένω να μπει δυνατά το σύνολο του Φαντ Σιπ, ώστε να σκοράρει και να μην «τρέχει» στο τέλος. Ακριβώς όπως έκανε και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο (2-1 νίκη). Συνεχίζοντας παράλληλα και το θετικό σερί των αγώνων, απέναντι στη Μολδαβία. Μέχρι τώρα σε πέντε «μονομαχίες», μετρά τέσσερις επικρατήσεις και μία ισοπαλία.

Για την πρώτη τους νίκη οι Σέρβοι

Η άλλη μου επιλογή, έρχεται από την κόντρα της Σερβίας με την Ουγγαρία. Μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση για τα τελικά των προκριματικών, κερδίζοντας τη Νορβηγία με 2-1 στην παράταση (1-1 κανονική διάρκεια). Στο Nations League βέβαια, η αλήθεια είναι πως δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά. Ακόμη δεν έχουν «γευτεί» τη νίκη, έπειτα από δύο αναμετρήσεις (0-1-1) και πλέον ο όμιλος είναι δύσκολος.

Αν δηλαδή δεν πάρει ούτε σήμερα το πρώτο τρίποντο, ενάντια στη δεύτερη και με τους τρεις βαθμούς Ουγγαρία. Μία αρμάδα, η οποία επίσης είναι σε καλή κατάσταση, μιας και πήρε και εκείνη την πρόκριση μεσοβδόμαδα, στο 90λεπτο ενάντια της Βουλγαρίας με 3-1 σκορ. Εδώ δίνω οριακό φαβορί τη γηπεδούχου ομάδα. Μπορεί να μην πείθει με την απόδοσή της, όμως έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και αναμένω να έχει τον πρώτο λόγο. Για πιο “safe” επιλογή όμως, θα πάω με το 1Χ+over 1.5, κρατώντας μία «πισινή» γιατί με το «Χ» βολεύονται οι σκληροτράχηλοι Ούγγροι.

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:45) ΕΛΛΑΔΑ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ: 1+OVER 1.5 @ 1.60
(21:45) ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ: 1Χ+OVER 1.5 @ 1.66

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 7 ΜΟΝΑΔΕΣ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ