ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αγωνιούν για την… απάντηση του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα επανήλθε με νέα προσφορά και προσπαθεί να... πείσει τον Τερ Στέγκεν να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Θέλει να... μείνει ο Γερμανός γκολκίπερ!

Αγωνιούν για την… απάντηση του Τερ Στέγκεν στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μια… αν μη τι άλλο περίεργη για τον σύλλογο κατάσταση. Η αναστάτωση που έχει προκληθεί από το θέμα του Λίο Μέσι, δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί. Οι φίλοι της ομάδας δείχνουν καθημερινά πως δεν εμπιστεύονται σε καμία περίπτωση την διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.  Σίγουρα, η έλευση του Ρόναλντ Κούμαν δίνει λίγο ακόμα χρόνο στον ισχυρό άνδρα των Καταλανών, ωστόσο φαίνεται πως η αποχώρηση του είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά ακόμα ζητήματα στους Μπλαουγκράνα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν “κουβαλήσει” σε αγωνιστικό επίπεδο την ομάδα, είναι και ο Μαρκ Τερ Στέγκεν. Ο Γερμανός γκολκίπερ έχει κάνει μαγικές σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Οι αριθμοί το… λένε ξεκάθαρα. Αρκετές είναι οι φορές που με τις εμφανίσεις του έχει σώσει την προβληματική άμυνα των Καταλανών.

Το συμβόλαιο του όμως λήγει το καλοκαίρι του 2022. Είναι δεδομένο πως πρόθεση των Καταλανών είναι να κρατήσουν για πολλά ακόμα χρόνια τον άλλοτε άσσο της Γκλάντμπαχ. Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, είχαν ξεκινήσει από το περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, λόγο της πανδημίας οι διαπραγματεύσεις πήγαν… πίσω. Μπαρτσελόνα

Από την άλλη τα οικονομικά δεδομένα στον σύλλογο πλέον είναι διαφορετικά. Αυτό σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να προσφέρει… όσα είχε τάξει στην προηγούμενη της πρόταση. Να τονίσουμε πως ο Γερμανός τερματοφύλακας ζητάει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα… 18 εκατ. ευρώ! Ένα ποσό που οι Καταλανοί θεωρούν… υπερβολικό!

Ωστόσο, οι δύο πλευρές θέλουν να βρουν μια φόρμουλα έτσι ώστε να έρθουν σε συμφωνία. Ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Τερ Στέγκεν έχει ζητήσει από τον αντζέτη του να… παραμείνει στο Καμπ Νόου.

Πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμα θετικά στην προσφορά της Μπαρτσελόνα. Οι Μπλουγκράνα πρότειναν στον Γερμανό να εισπράξει λιγότερα χρήματα φέτος και η αύξηση να ισχύσει από την νέα αγωνιστική σεζόν. Μένει να δούμε αν θα κάνει βήματα… πίσω ο 28χρονος γκολκίπερ! Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ μέχρι και το 2025, εφόσον απαντήσει θετικά ο Τερ Στέγκεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ