ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ήρθε πρόταση για τον Οζίλ από την Αλ Νασρ!

Η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση στην Άρσεναλ για τον Μεσούτ Οζίλ με τους κανονιέρηδες να είναι θετικοί.- Αρνητικός είναι προς το παρόν ο Γερμανός.

Ήρθε πρόταση για τον Οζίλ από την Αλ Νασρ!

Ο Μεσούτ Οζίλ συνεχίζει να είναι ένα τεράστιο βάρος για την Άρσεναλ. Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές ολόκληρης της Πρέμιερ Λιγκ δεν αγωνίζεται και δεν υπολογίζεται καθόλου από τον προπονητή του. Αυτό φυσικά θα ήταν μεγάλο βάρος για οποιαδήποτε ομάδα. Πόσο μάλλον για τους κανονιέρηδες που έχουν σφιχτή οικονομική πολιτική. Ο Οζίλ δεν πρόκεται να ενεργοποιηθεί ούτε φέτος, ούτε με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο της ομάδας. Αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου, καθώς απολαμβάνει το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Η Άρσεναλ είναι αυτή που ματώνει οικονομικά κάθε εβδομάδα. Για το πρόβλημά της όμως, βρέθηκε μία χαραμάδα.

Σύμφωνα με το TYC Sports, η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση για τον Μεσούτ Οζίλ. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αλ Νασρ δίνει στην Αρσεναλ 5.500.000 ευρώ για να κάνει τον Οζίλ να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Η Άρσεναλ φυσικά όχι απλά είναι θετική στην προσφορά αλλά πετάει τη σκούφια της. Αυτό που την νοιάζει είναι να ξεφορτωθεί τον ποδοσφαιριστή και να αναπνεύσει οικονομικά. Και με λιγότερα χρήματα ακόμα και με καθόλου χρήματα, πάλι το πιθανότερο ήταν να απαντούσε θετικά. Έτσι, το μπαλάκι περνάει στον παίκτη. Ήρθε πρόταση για τον Οζίλ από την Αλ Νασρ!

Ο Οζίλ αποφασίζει

Η Άρσεναλ λέει ναι αλλά το ζήτημα δεν τελειώνει εκεί. Από ότι φαίνεται, ο Γερμανός δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στα να μετακομίσει στην Αλ Νασρ. Ο Οζίλ θεωρεί ότι εφόσον έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους κανονιέρηδες είναι περιττό να φύγει από τώρα. Από ότι φαίνεται, δεν έχει κανένα αγωνιστικό κίνητρο κι έτσι απλά προτιμάει τη ζωή στην Αγγλία παρά τη ζωή στη Σαουδική Αραβία. Αν είχε ήδη λήξει το συμβόλαιό του φυσικά και θα έπαιρνε την απόφαση να πάει στην Αλ Νασρ, τώρα όμως δεν είναι ιδιαίτερα ζεστός. Εξάλλου, τα χρήματα που παίρνει στην Άρσεναλ είναι αντίστοιχα με τα χρήματα που του προσφέρονται. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει την απόφασή του είναι ένα μακρόπνοο συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες που προς το παρόν του προσφέρουν διετές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ