ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Έπαθαν… πλάκα με τον Κριστιάνο οι Γάλλοι!

Μπαπέ (δις), Λούκας Ερνάντεζ, Πογκμπά και Κιμπεμπέ ανέβασαν φωτογραφία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα social media, μετά το τέλος του Γαλλία-Πορτογαλία!

Έπαθαν… πλάκα με τον Κριστιάνο οι Γάλλοι!

Είπαμε, είναι ο G.O.A.T. Όπου και αν πηγαίνει τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του. Σαν μαγνήτης ένα πράγμα. Ο λόγος φυσικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σταρ, αυτή την περίοδο βρίσκεται με την Εθνική της χώρας του, η οποία δίνει αγώνες για το Nations League. Χθες, βράδυ Κυριακής (11/10), η Πορτογαλία αγωνίστηκε με τη Γαλλία στο Παρίσι. Με την αναμέτρηση να λήγει δίχως τέρματα.

Ωστόσο, από τον συγκεκριμένο αγώνα, εντύπωση σε πολλούς έκανε το γεγονός πως οι Γάλλοι έπαθαν… πλάκα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γέμισαν τα social media φωτογραφίες Γάλλων παικτών με τον άσο της Γιουβέντους

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, 4 Γάλλοι ποδοσφαιριστές ανέβασαν φωτογραφίες από τον αγώνα πλάι στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Με λίγα λόγια «τρελάθηκαν» με τον CR7. Δείχνοντας παράλληλα τον σεβασμό και τον θαυμασμό τους για αυτόν τον, αναμφίβολα, σπουδαίο παίκτη!

Πολ Πογκμπά, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Λούκας Ερνάντεζ και Κιλιάν Μπαπέ, ανέβασαν φωτογραφίες στα social media με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, μάλιστα, να ανεβάζει δύο φορές φώτο με τον Ρονάλντο. Μία δικιά του και μία αναδημοσιευμένη από την «Equipe»! Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι είδωλο του Κιλιάν Μπαπέ. Και ότι ο Γάλλος έχει φωτογραφίες του Πορτογάλου στο δωμάτιό του!

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ, πάντως, αυτός ο αγώνας ήταν μία ακόμα ευκαιρία να αγωνιστεί κόντρα στο ίνδαλμα του. Στο παρελθόν, άλλωστε, έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Αυτό έκανε για μία ακόμη φορά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τον χαρακτήρισε “είδωλο”. Παράλληλα, χρησιμοποίησε ένα emoji κατσίκας για να φανερώσει την άποψή του για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών (GOAT).

Ας σημειωθεί ότι οι 2 ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί αντιμέτωποι τελευταία φορά στην νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των “16” το 2018. Τότε, η Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρί του Κιλιάν Εμπαπέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ