ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Ντεπάι αποφάσισε να… αποχωρήσει τον Ιανουάριο!

Ο Μέμφις Ντεπάι... περιμένει πως και πως να έρθει ο Ιανουάριος και να πάρει μεταγραφή! Το ανακοίνωσε και στην διοίκηση της Λυών!

Ο Ντεπάι αποφάσισε να… αποχωρήσει τον Ιανουάριο!

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα τελευταία χρόνια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, μετά και τις εμφανίσεις του με την Λυών. Ο Ολλανδός έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό στην Γαλλία. Αυτό έχει γίνει ορατό από αρκετά μεγαθήρια της Ευρώπης. Ενδεικτικό είναι πως το όνομα του έπαιξε πολύ δυνατά το καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλαουγκράνα πάλεψαν μέχρι το τέλος για να τον αποκτήσουν. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε προφορική συμφωνία ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι Καταλανοί δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή από την Λυών! Ντεπάι

Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού με την Λυών λήγει το καλοκαίρι του 2021. Οι Γάλλοι έκαναν πρόταση στον Ντεπάι για να επεκταθεί το συμβόλαιο του, ωστόσο η απάντηση του ήταν αρνητική. Έτσι ο σύλλογος είτε θα χάσει ως ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, είτε θα τον πουλήσουν κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ίδιος περίμενε πως και πως να αποχωρήσει από την Λυών, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους και για προσωπικούς στόχους. Ο Ολλανδός θεωρεί πως πρέπει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και θα έχει ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Ενώ… σίγουρα θέλει να βρίσκεται σε έναν σύλλογο που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Πάντως σύμφωνα με γαλλικά Μέσα ο 26χρονος άσσος έχει…. ξενερώσει με την όλη κατάσταση και την μη πραγματοποίηση της μετακίνησης του στο Καμπ Νόου. Μάλιστα, έχει ενημερώσει και τους ανθρώπους της Λυών πως τον ερχόμενο Ιανουάριο θα αποχωρήσει, καθώς δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να βρει την νέα του ομάδα.

Έτσι όμως θα βγουν κερδισμένοι και οι Γάλλοι. Φαβορί για την απόκτηση του παραμένει η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει σε τι οικονομική κατάσταση θα βρίσκονται τότε οι Καταλανοί. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρώην άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… μόνο την Λυών δεν σκέφτεται αυτήν την στιγμή!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ