ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

«Ζεσταίνει» το κοινό της ενόψει Έβερτον η Λίβερπουλ (vid)

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπαίνει σιγά σιγά το Λίβερπουλ, με τους «Κόκκινους» να συστρατεύονται για την μεγάλη συνάντηση με την Έβερτον το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Ζεσταίνει» το κοινό της ενόψει Έβερτον η Λίβερπουλ (vid)

Λίγες ημέρες μένουν για τη μεγάλη συνάντηση της Έβερτον με την Λίβερπουλ στα πλαίσια της Πρέμιερ Λιγκ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας το Σάββατο επισκέπτονται το Γκούντισον Παρκ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εκεί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Έβερτον. Το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι όντας αήττητο μετά από τις τέσσερις πρώτες στροφές περιμένει με άγριες διαθέσεις τους αντιπάλους του.

Η Λίβερπουλ μετά το βαρύ 7-2 από την Άστον Βίλα επιζητά επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Το επικείμενο ντέρμπι όμως αναμένεται άκρως αμφίρροπο μιας και μπροστά της θα βρεθεί η πιο ανταγωνιστική Έβερτον των τελευταίων ετών. Τα «Ζαχαρωτά» έχουν εκκινήσει άκρως εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν μετρώντας μονάχα νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο το οποίο υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Χάμες Ροντρίγκεζ βγάζει ποιότητα και ενέργεια στο γήπεδο. Οι «Κόκκινοι» καλούνται να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τον αντίπαλο. Αυτό είναι το δυσκολότερο μιας και η Έβερτον επιθετικά παρουσιάζεται πολύ επικίνδυνη. Άπαντες στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ περιμένουν πως και πως αυτή τη συνάντηση. Μια αναμέτρηση που παραδοσιακά προκαλεί έντονες συγκινήσεις.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μην ξεκινήσει την εβδομάδα χωρίς να υπάρχει μια αναφορά για το παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανάρτησαν βίντεο με το οποίο προσπάθησαν – και κατάφεραν – να ντοπάρουν τους οπαδούς τους.

Το ντέρμπι Έβερτον – Λίβερπουλ πλησιάζει και η πόλη είναι στο… πόδι

Κάρλο Αντσελότι κόντρα στον Γιούργκεν Κλοπ. Δύο προπονητές που έχουν αποδείξει τι μπορούν να προσφέρουν στο παιχνίδι των ομάδων τους. Η μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από το ποδοσφαιρικό κοινό. Μπορεί η Έβερτον να υπερκεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Αγγλίας; Έχει τον τρόπο η Λίβερπουλ να ανακόψει τη φόρα των «Ζαχαρωτών»;

Η συνάντηση τους παραδοσιακά προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του Νησιού. Αυτή τη φορά ίσως και κάτι παραπάνω!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ