ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Τζεορτζίνα ανέβασε φωτό του κλινήρη Κριστιάνο (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περάσει την καραντίνα μακριά από την Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ, με την αγαπημένη του να του δίνει κουράγιο μέσα από τα social media.

Η Τζεορτζίνα ανέβασε φωτό του κλινήρη Κριστιάνο (pic)

Η είδηση της ημέρας στην ποδοσφαιρική Ευρώπη δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοιό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο μόνος από τα μέλη της εθνικής του ομάδας που βρέθηκαν θετικά στον ιό. Αμέσως μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο 35χρονος αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Όπως έγινε γνωστό ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για δέκα ημέρες μέχρι να διαπιστωθεί πως είναι καθαρός από τον φονικό ιό. Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Το διάστημα αυτό εκτός από την εθνική Πορτογαλία θα στοιχίσει και στη Γιουβέντους.

Οι «Μπιανκονέρι» τουλάχιστον για δύο παιχνίδια δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την οικογένεια του η οποία βρίσκεται κανονικά στο Τορίνο. Η Τζεορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά του βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του. Μάλιστα η σύντροφός του δεν κρατήθηκε και ανέβασε στο προσωπικό της Instagram φωτογραφία με τον κλινήρη Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Η ανάρτηση της Τζεορτζίνα και το μήνυμα στήριξης στον Κριστιάνο

Κριστιάνο

Η Τζεορτζίνα πρόσθεσε στην ανάρτηση της ένα λιτό και συνάμα όμορφο μήνυμα δίνοντας δύναμη στον σύντροφό της. «Είσαι η έμπνευσή μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ισπανίδα καλλονή δίνοντας με τη σειρά της δύναμη στον Κριστιάνο να ξεπεράσει αυτή την περιπέτεια.

Το λαμπερό ζευγάρι αποδεικνύει κάθε φορά πως είναι μαζί τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει πάντα στήριγμα στην αγαπημένη του σύντροφο. Η Τζεορτζίνα φροντίζει να είναι η ήρεμη δύναμη, η γυναίκα που κρατά τις ισορροπίες. Βέβαια και η ίδια σε κάθε της ευκαιρία φροντίζει να κάνει και τα δικά της βήματα στον χώρο της μόδας.

Η περιπέτεια της υγείας του Πορτογάλου σούπερ σταρ θα τους κρατήσει σε απόσταση για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Για λόγους ασφαλείας ο Κριστιάνο θα παραμείνει στην πατρίδα του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ