ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

«Κόλπο γκρόσο» με Σέρχιο Ράμος η Γιουβέντους!

Στην Ιταλία μπλέκουν την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος με τη Γιουβέντους, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι!

«Κόλπο γκρόσο» με Σέρχιο Ράμος η Γιουβέντους!

Όταν πρόκειται για μεταγραφολογία, τα ρεπορτάζ παίρνουν «φωτιά». Τα πληκτρολόγια δεν σταματούν με σκοπό να δικαιωθούν τα σενάρια και να γίνουν πραγματικότητα. Ένα τέτοιο και μάλιστα τεράστιας σημασίας αφορά τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός ακούγεται έντονα για τη Γιουβέντους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, football-italia, η Γιούβε εξετάζει την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος για το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον Ιούλιο του 2021. Τονίζεται πως οι διαπραγματεύσεις για ανανέωση έχουν παγώσει και έτσι η φημολογία φουντώνει!

Ο 34χρονος εδώ και μια 15ετία αγωνίζεται με τη φανέλα της «βασίλισσας», αλλά του χρόνου ενδέχεται να αποχωρήσει! Η πλευρά της Ρεάλ έχει συζητήσει με τον μάνατζερ του Ράμος, όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί κάτι όσον αφορά το μέλλον του παίκτη.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους καλοβλέπουν το σενάριο της αντάμωσης του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον πρώην συμπαίκτη του. Μεταγραφή που αν ολοκληρωθεί, αναμφίβολα θα προκαλέσει μεγάλο ντόρο. Ράμος

Δεν θέλει μόνο η Γιουβέντους τον Ράμος

Βέβαια, το ρεπορτάζ δεν έχει σταματήσει μόνο στις προαναφερθείσες πληροφορίες. Δεν βάζει μόνο τη Γιουβέντους στο κόλπο της απόκτησης του Σέρχιο Ράμος. Αλλά, φαίνεται πως και η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάζεται ως υποψήφιος επόμενος σταθμός της καριέρας του έμπειρου σέντερ μπακ.

Το λογικό είναι να υπάρξει κινητικότητα σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του και αποχωρήσει ως ελεύθερος του χρόνου. Όπως και να έχει πρέπει να δούμε πού θα καταλήξουν οι συζητήσεις της Ρεάλ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όσον αφορά μια ενδεχόμενη ανανέωση.

Ο Σέρχιο Ράμος έχει κατακτήσει τα πάντα με τους «Μερέγχες» και με την Εθνική του ομάδα. Euro, Μουντιάλ με 174 συμμετοχές σε εθνικό επίπεδο με τους «φούριας ρόχας». Με τη Ρεάλ έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ, μεταξύ άλλων.

Ως τώρα δεν μπορούμε να γράψουμε περισσότερα για την υπόθεση, παρά μόνο σενάρια. Τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ