ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ονειρεύεται… τριάδα «φωτιά» η Παρί, δεν ξεχνάει τον Κριστιάνο!

Στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το καλοκαίρι του 2021... η νέα πρόταση

Ονειρεύεται… τριάδα «φωτιά» η Παρί, δεν ξεχνάει τον Κριστιάνο!

Σίγουρα η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένας σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει πάρα πολλά εκατομμύρια, προκειμένου να αναρριχηθεί στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου! Η αλήθεια είναι πως τα έχει καταφέρει. Στις εγχώριες διοργανώσεις… κάνει πάρτι. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο όλων στο σύλλογο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η διοίκηση των Παριζιάνων, είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι να το… καταφέρει! Σε καμία περίπτωση δεν έχει ξενερώσει κανείς με την περσινή ήττα στον μεγάλο τελικό, αντιθέτως έχουν πεισμώσει. Το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν… ίδιο με τα προηγούμενα λόγω της πανδημίας. Η μεταγραφική περίοδος δεν ήταν το ίδιο… δαπανηρή, όπως άλλες σεζόν.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας ήθελαν πάλι να κλέψουν τις εντυπώσεις, καθώς είχαν θέσει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Για αρκετό καιρό υπήρχαν έντονα σενάρια που ήθελαν τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Παριζιάνους. Εν τέλει… η μεταγραφή δεν προχώρησε και ο Κριστιάνο παρέμεινε στην Γιουβέντους. Παρί

Πάντως η αλήθεια είναι πως η Παρί Σεν Ζερμέν… θέλει να προσθέσει σαν τρελή τον πολύπειρο άσσο στο ρόστερ της! Σίγουρα, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι». 

Όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία και την Γαλλία η Παρί θα επανέλθει το καλοκαίρι του 2021 με νέα πρόταση για την απόκτηση του CR7! Η απόφαση των Γάλλων είναι ειλημμένη. Το όνειρο του ιδιοκτήτη των Παριζιάνων είναι να… υπάρχει μια τριπλέτα φωτιά στην επίθεση της ομάδας! Κριστιάνο Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Κίλιαν Μπαπέ! Ποιος δεν θα ήθελε αυτούς τους τρεις στο ρόστερ της ομάδας του;

Η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να… δει την Γιουβέντους να έχει μια μέτρια χρονιά! Έτσι οι Γάλλοι θεωρούν πως ο Κριστιάνο θα ξενερώσει και θα ζητήσει να αποχωρήσει. Τα χρήματα υπάρχουν, αλλά πρέπει να υπάρξουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ