Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόσφερε Έρικσεν, αλλά… ζήτησε Μπόατενγκ η Ίντερ!
Ίντερ

Πρόσφερε Έρικσεν, αλλά… ζήτησε Μπόατενγκ η Ίντερ!

Η Ίντερ προσπάθησε να... φέρει τον Μπόατενγκ στο Μιλάνο, όμως η Μπάγερν Μονάχου μπήκε καν στην διαδικασία διαπραγματεύσεων!

13.10.2020 | 00:43

Το περασμένο Ιανουάριο, η Ίντερ προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση… στα χαρτιά τουλάχιστον. Συγκεκριμένα, οι Μιλανέζοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ. Ο Αντόνιο Κόντε ήθελε σαν τρελός τον Δανό μέσο στο Μιλάνο και οι άνθρωποι του συλλόγου του έκαναν την χάρη.

Ωστόσο, στους πρώτες του μήνες παρουσίας στους «νερατζούρι» δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τον τεχνικό της Ίντερ. Αντιθέτως μέχρι στιγμής δεν έχει… κάνει την διαφορά και δείχνει έναν άλλον… Έρικσεν, πάντως όχι εκείνο που απολαμβάναμε στην Τότεναμ.

Η διοίκηση των Ιταλών είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με την μη προσφορά του έμπειρου άσσου και το καλοκαίρι… βρέθηκε μια ανάσα από το να αποχωρήσει! Την ίδια ώρα που ο Αντόνιο Κόντε έχει χάσει… την υπομονή μαζί του και δεν είναι διατεθειμένοι να του δώσει πολλές ακόμα ευκαιρίες!

Όπως αποκαλύπτουν Μέσα από την Αγγλία, Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου βρέθηκαν σε προχωρημένες συζητήσεις πριν από λίγες εβδομάδες. Οι Μιλανέζοι ήταν αυτοί που προσέγγισαν τους Βαυαρούς, προσφέροντας τους τον Κρίστιαν Έρικσεν! Ωστόσο, ενώ οι διαπραγματεύσεις πήγαιναν καλά, οι νερατζούρι ζήτησαν ως αντάλλαγμα τον Τζερόμ Μπόατεντγκ!

Τότε χάλασε για τα καλά η συμφωνία! Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν είχαν καμία πρόθεση να δώσουν τον έμπειρο στόπερ και διέκοψαν άμεσα τις επαφές με την Ίντερ. Έτσι ο ποδοσφαιριστές παρέμεινε στο Μιλάνο, αλλά τον Γενάρη φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα.

Να τονίσουμε πως μετά τις συζητήσεις με την Μπάγερν, μπήκε στο κόλπο και η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί είχαν έρθει σε συμφωνία με την Ίντερ, όμως ο Δανός άσσος αρνήθηκε να αγωνιστεί στην ομάδα των Ρόις και Σάντσο και η μεταγραφή όπως γίνεται αντιληπτό χάλασε!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version