ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στον αέρα η συμμετοχή του Αζάρ στο Clasico

Ο Εντέν Αζάρ κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την πρώτη μεγάλη συνάντηση του ισπανικού πρωταθλήματος, το πρώτο Clasico ενάντια στην Μπαρτσελόνα.

Στον αέρα η συμμετοχή του Αζάρ στο Clasico

Και τυπικά πριν μερικές εβδομάδες ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν του συμβολαίου του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι τώρα όμως από το ξεκίνημα της συνεργασίας του με τους Μαδριλένους δεν έχει καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να αποδείξει πως μπορεί να ηγηθεί του συλλόγου του. Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, με τον Βέλγο επιθετικό να μην λέει να βρει την υγειά του στη Μαδρίτη.

Λίγο η πρώτη σεζόν και η μετάβαση σε ένα νέο πρωτάθλημα. Λίγο το βάρος της ευθύνης να βρεθεί στη πρώτη γραμμή της ομάδας του. Περισσότερο οι τραυματισμοί και ο Βέλγος σταρ έχει περάσει σχεδόν 14 μήνες στην Ισπανία σαν να μην βρίσκεται καν εκεί. Ο Εντέν Αζάρ χαίρει απόλυτης στήριξης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει όμως και εκείνος κάποια στιγμή να παρουσιαστεί έτοιμος να ανταποδώσει.

Τρέχει να προλάβει το Καμπ Νου ο Αζάρ

Η φετινή χρονιά αναμένεται κομβική για την παρουσία του στον μαδριλένικο σύλλογο. Μια σεζόν όμως που ξεκίνησε με το… αριστερό καθώς τον βρήκε τραυματία λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος. Η θλάση στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού τον διατηρεί ακόμη εκτός αγώνων. Το διάλειμμα λόγω εθνικών ομάδων βοηθά τον παίκτη και την Ρεάλ να κερδίσουν χρόνο. Εντέν Αζάρ

Ο Βέλγος σταρ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό ωστόσο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα αυτόν βρίσκεται πολύ κοντά στο να υποχωρήσει. Όπως αναφέρει η Marca, ο Εντέν Αζάρ αναμένεται να δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με την ομάδα να τον προετοιμάζει για τον ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα.

Η αναμέτρηση στο Καμπ Νου θα διεξαχθεί στις 24 του μήνα με το ιατρικό επιτελείο να θεωρεί πως τότε ο Αζάρ θα είναι απόλυτα έτοιμος. Μάλιστα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Βέλγος σταρ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής λίγες ημέρες πριν παίζοντας στο παιχνίδι ενάντια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ζιντάν και διοίκηση πιστεύουν πως ο Αζάρ αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Αυτόν που οι Μαδριλένοι είδαν όντας ο Βέλγος στην Τσέλσι τόσα χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ