ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Κούμαν έχει φέρει τούμπα το κλίμα στα αποδυτήρια

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, έχει αναστρέψει το αρνητικό κλίμα χάρη στις προπονητικές μεθόδους του.

Ο Κούμαν έχει φέρει τούμπα το κλίμα στα αποδυτήρια

Τούμπα έχει φέρει το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε μέχρι πρόσφατα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Καταλανική Sport στο πρωτοσέλιδό με το οποίο κυκλοφορεί σήμερα (15/10).

Ειδικότερα, οι πρώτες μέρες του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας φαίνεται ότι πηγαίνουν καλά. Ο πρώην προπονητής της Έβερτον έχει πετύχει να πάρει με το μέρος του όλους τους παίκτες της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές μόνο καλά λόγια λένε για τον τρόπο επικοινωνίας του και λατρεύουν τις προπονήσεις και τις οδηγίες του.

Οι παίκτες εκτιμούν επίσης, ότι τους βοηθάει με την φυσική τους κατάσταση καθώς όλοι το χρειάζονται σε μία τόσο συμπυκνωμένη σεζόν. Παρόλο που ακόμα είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για τη δουλειά του Κούμαν στο “Καμπ Νου, έχει καταφέρει να βάλει κάτω από την ομάδα τα εγώ των ποδοσφαιριστών.

Το καλό κλίμα εξωτερικεύεται στον αγωνιστικό χώρο, με την Μπαρτσελόνα να αποδίδει εμφανώς καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι. Κάπως έτσι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 7 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Η πρόσφατη ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη αποδεικνύει, πάντως, ότι υπάρχουν ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Κούμαν: “Καταλαβαίνω το θυμό του Μέσι για τον Σουάρεζ”

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχθηκε ότι είναι λογικό ο Μέσι να απογοητεύτηκε με την φυγή του Σουάρεζ, όμως η επιλογή της διοίκησης ήταν να υπάρξει ανανέωση στην ομάδα

Μιλώντας στη NOS, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: “Όταν είσαι τόσο κοντά με έναν άνθρωπο, όπως ο Μέσι με τον Σουάρεζ, είναι λογικό να αντιδράσεις. Αυτό είπα και στον Μέσι. Τον καταλαβαίνω και είναι άσχημο ότι έφυγε ο φίλος του. Όμως, αυτές είναι οι επιλογές της ομάδας. Στην περίπτωση του Σουάρεζ, είχε γίνει πολύ δύσκολο για αυτόν να παίξει και του το ξεκαθάρισε ειλικρινά. Όμως, δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί του. Έκανε τις προπονήσεις του και τα πήγαινε καλά” ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πήρε εκείνος την απόφαση να φύγει. Όπως έχω ξαναπεί, αν έμενε, τότε θα συμπεριλαμβανόταν κανονικά στην ομάδα. Τότε θα έπρεπε να αποδείξει ότι έκανα λάθος. Εννοείται ότι θα μπορούσε να μείνει. Εγώ τα έχω καλά με τον Σουάρεζ. Όμως η ομάδα ήθελε να κάνει μια ανανέωση. Αυτό μπορείτε να το δείτε στο φετινό ρόστερ. Έχουμε τον Φάτι, τον Πέδρι, τον Αραούχο, τον Τρινκάο και τον Ντεστ. Όλοι αυτοί είναι παίκτες του μέλλοντος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ