ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Nations League

Ο Πογκμπά έκοψε στη μέση τους Κροάτες (vid)

Μία κάθετη πάσα του Πολ Πογκμπά έκρινε τo ματς ανάμεσα στην εθνική Γαλλίας και την εθνική Κροατίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Νations League.

Ο Πογκμπά έκοψε στη μέση τους Κροάτες (vid)

Όταν βρίσκεται σε καλή διάθεση, ο Πολ Πογκμπά μπορεί να κάνει παπάδες μέσα στο γήπεδο. Όταν δε συμβαίνει αυτό μπορεί να εκνευρίσει και τον πιο φανατικό οπαδό του. Ευτυχώς για την εθνική του ομάδα, κόντρα στην εθνική Κροατίας, ο Γάλλος ήταν ένας άνθρωπος σε αποστολή. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό με την καθοριστική πάσα που έβγαλε για το νικητήριο γκολ των “τρικολόρ”.

Ας το πάρουμε, όμως, από την αρχή. Η εθνική Γαλλίας προηγήθηκε με 1-0 μόλις στο 8ο λεπτό με δυνατό σουτ του Γκριζμάν. Οι Κροάτες μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης ισοφαρίζοντας με τον Βλάσιτς στο 64΄. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, βλέποντας ότι ήταν δύσκολο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα με τους 11 που αγωνίζονταν αποφάσισε να επιστρατεύσει τον Πογκμπά από τον πάγκο. Και εκείνος τον δικαίωσε. Αφού μπήκε στο 74ο λεπτό, 4 λεπτά αργότερα, με μία μπαλιά ξυραφιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε στην κίνηση τον προωθημένο, Λούκας Ντιν. Αυτός με τη μία γύρισε για τον Εμπαπέ, ο οποίος ανενόχλητος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Έτσι, ο Πογκμπά βοήθησε την εθνική του ομάδα να φτάσει τους 10 βαθμούς στον όμιλο μετά από 4 αγωνιστικές. Συγκατοικεί στην κορυφή με την Πορτογαλία, η οποία όμως έχει υψηλότερο συντελεστή τερμάτων.

O Ζότα αναπλήρωσε επάξια το κενό του Κριστιάνο (vid)

O Ντιόγκο Ζότα τόσο στη Λίβερπουλ όσο και στην εθνική Πορτογαλίας έχει συνηθίσει να μπαίνει από τον πάγκο και να αλλάζει τα πράγματα. Ωστόσο, στο πρόσφατο ματς της εθνικής του ομάδας με αντίπαλο τη Σουηδία κλήθηκε να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Εν τη απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω κορονοϊού, ο επιθετικός των “κόκκινων” όχι μόνο δε λύγισε υπό την πίεση αλλά κουβάλησε και την ομάδα στις πλάτες του.

Ειδικότερα, με 2 προσωπικά τέρματα και 1 ασίστ αναδείχθηκε φυσιολογικά ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης. Την αρχή έκανε με μία ασίστ δείγμα του αλτρουισμού του για τον Μπερνάντο Σίλβα στο 21ο λεπτό. 23 λεπτά αργότερα με ψύχραιμο τελείωμα διπλασίασε το δείκτη του σκορ. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε στο 71ο λεπτό με μία απίθανη ατομική ενέργεια που κατέληξε σε γκολ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του Ντιόγκο Ζότα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ