ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Παράσημο για Νεϊμάρ – Yπόκλιση από τον Ρονάλντο (pic)

Όταν σου αφιερώνει όλα τα παρακάτω ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Ρονάλντο τότε ξέρεις πως έχεις κάνει σωστά τη δουλειά σου. Μπράβο Νεϊμάρ!

Παράσημο για Νεϊμάρ – Yπόκλιση από τον Ρονάλντο (pic)

Ιστορία γράφει ο Νεϊμάρ με τις επιδόσεις του με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιάστηκε καταιγιστικός στο τελευταίο παιχνίδι της χώρας του. Ο 28χρονος παρέσυρε το Περού χαρίζοντας με τρία προσωπικά του γκολ τη νίκη (2-4) στη «Σελεσάο». Το χατ τρικ πανηγυρίστηκε δεόντως από τον ίδιο μιας και συνετέλεσε στο σπάσιμο μιας σπουδαίας επίδοσης.

Ο Νεϊμάρ έφθασε αισίως τα 64 τέρματα με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Μοναδικός μπροστά του πλέον είναι ο Πελέ με 77 τέρματα με τη «Σελεσάο». Ακριβώς πίσω του δύο γκολ μακριά πλέον το «Φαινόμενο». Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεν ξέχασε τον Ρονάλντο θυμίζοντας τον μέσα στους πανηγυρισμούς του. Νεϊμάρ

Ο σεβασμός που τρέφει για εκείνον είναι απεριόριστος. Στη Βραζιλία ο Ρονάλντο παραμένει στις συνειδήσεις όλων ως ένας από τους καλύτερους των καλύτερων του πλανήτη. Ο Νεϊμάρ όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους γράφοντας με τα δικά του… γράμματα την σύγχρονη ιστορία της εθνικής του ομάδας. Ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως ο 28χρονος δίνει τα πάντα για τη Βραζιλία. Αυτό βλέπει και ο ίδιος ο Ρονάλντο, με το «φαινόμενο» να υποκλίνεται στο ταλέντο του έμπειρου επιθετικού.

Μονάχα τα καλύτερα για τον Νεϊμάρ από τον Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο με ένα «πλούσιο» ποστ στο προσωπικό του Instagram έδωσε συγχαρητήρια στον Νεϊμάρ για την παραπάνω επίδοση. Δεν έδειξε ούτε στο ελάχιστο ζήλια, το αντίθετο ο πάλαι ποτέ καυτός επιθετικός των Βραζιλιάνων είχε να πει μονάχα τα καλύτερα.

«Ο ουρανός είναι το όριο για σένα. Πέταξε ακόμα πιο ψηλά. Τι υπέροχη ιστορία γράφεις! Είσαι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής κάθε φορά όλο και πιο ώριμος. Γνωρίζω πόσο μεγάλη ευθύνη είναι να φοράς την κίτρινη φανέλα και τι πίεση υπάρχει πάντα από το γήπεδο. Συνέχισε να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου. Κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει το πηγαίο ταλέντο σου. Έχεις ακόμη πιο ρεκόρ για να σπάσεις. Είμαι περήφανος που βλέπω έναν Βραζιλιάνο στην κορυφή» έγραψε ο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ