ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στη Γιουνάιτεντ ψάχνουν τρόπο για να “φουσκώσουν” τον Ντε Μπεεκ!

Η σωματική διάπλαση του Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ είναι ένα θέμα που φαίνεται απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη Γιουνάιτεντ ψάχνουν τρόπο για να “φουσκώσουν” τον Ντε Μπεεκ!

Για χάρη του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ένα σωρό χρήματα στον Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Αλλά ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεεκ φαίνεται πως δίνει τον δικό του καθημερινό αγώνα στις προπονήσεις των “κόκκινων διαβόλων”,

O τεχνικός της ομάδας, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προβληματίζεται μαζί του. Όχι γιατί δεν είναι καλός ή ποιοτικός στο παιχνίδι του. Αλλά γιατί του λείπει κάτι άλλο. Κάτι βασικό που θα τον κάνει να ξεχωρίσει και να αντέξει το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Η σωματική διάπλαση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν θυμίζει σε… τίποτα άλλους και άλλους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Πρέπει να πάρει άμεσα κιλά, προκειμένου να αντέξει τους ρυθμούς της αγγλικής πραγματικότητας και να κάνει τη διαφορά με τη νέα του ομάδα που φαίνεται πως περιμένει πολλά από εκείνον στο άμεσο μέλλον.

Σε πρώτη φάση ο Σόλσκιερ και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο με τον οποίο θα βοηθήσουν τον Φαν Ντε Μπεεκ να κερδίζει μυϊκή μάζα. Δεν είναι και τόσο απλό. Ούτε τόσο εύκολο, όπως έκανε γνωστό με σχετικό ρεπορτάζ η “Sun”. Επιχείρηση... φούσκωμα από Γιουνάιτεντ σε Ντε Μπεεκ!

Επιχείρηση… φούσκωμα από Γιουνάιτεντ σε Ντε Μπεεκ!

Καλή η ταχύτητα. Ακόμη καλύτερη η τεχνική κατάρτιση και ο ποδοσφαιρικός τρόπος σκέψης. Αυτόν που έμαθε τόσο καλά μετά από χρόνια στον Άγιαξ. Αλλά οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να δουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τον Ντε Μπεεκ να… αλλάζει. Προς το καλύτερο.

Στόχος τους είναι να βάλουν σε ένα “καλούπι”, όπου με συγκεκριμένες ασκήσεις και ανάλογη διατροφή θα καταφέρει να γίνει… ντουλάπα. Ή έστω δεν θα θυμίζει σε τίποτα το… παιδάκι που πάτησε το πόδι του στο “Ολντ Τραφορντ” πριν από λίγο καιρό.

Μόνο έτσι και μόνο τότε θα καταφέρει να μπει στα βασικά πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, όπως αναφέρει η “Sun”. Βέβαια, αυτή η επιχείρηση δεν είναι η πρώτη, ούτε και η τελευταία από τους “κόκκινους διαβόλους”, αφού κάτι ανάλογο είχαν να αντιμετωπίσουν και με άλλους ταλαντούχους παίκτες πιο παλιά. Μία από τις κλασικές περιπτώσεις που έμειναν στην ιστορία ήταν εκείνη του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν είχε πρωτοέρθει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ