ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αμφίβολος με Νιούκασλ ο Μαγκουάιρ!

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Χάρι Μαγκουάιρ, με τον Βρετανό αμυντικό να επιστρέφει από την εθνική του ομάδα στη Γιουνάιτεντ τραυματίας.

Αμφίβολος με Νιούκασλ ο Μαγκουάιρ!

Από την μία κακοδαιμονία στην άλλη ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο διεθνής Άγγλος συνεχίζει να προβληματίζεται και να προβληματίζει με την απόδοσή του. Από το καλοκαίρι και τα όσα διαδραματίστηκαν στη Μύκονο μέχρι και σήμερα ο έμπειρος αμυντικός ζει καθημερινά την αμφισβήτηση. Η ψυχολογία του βρίσκεται στο ναδίρ κάτι που αντανακλά σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πριν λίγα 24ωρα ο Μαγκουάιρ απογοήτευσε το κοινό της πατρίδας του όταν συνέβαλε ως αρνητικός πρωταγωνιστής στην εντός έδρας ήττα από τη Δανία στο Γουέμπλει. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποβλήθηκε από το παιχνίδι παίρνοντας δύο κίτρινες μέσα σε λίγη ώρα. Το μυαλό του Βρετανού στόπερ έχει μείνει ακόμη θολωμένο από την εξω αγωνιστική περιπέτεια στις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα.

Οι εμφανίσεις του τόσο με το εθνόσημο όσο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτικές. Η κακοδαιμονία συνεχίζεται όμως και μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τη Δανία. Τα ρεπορτάζ στο Νησί αναφέρουν πως ο 27χρονος υποφέρει από ένα χτύπημα αντιπάλου του πριν εκείνος γνωρίσει την αποβολή.

Το γεγονός αυτό θέτει τον παίκτη σε αμφιβολία για το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Νιούκασλ. Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων» αναφέρθηκε στο θέμα. Ο Νορβηγός παραδέχθηκε πως υπάρχει πρόβλημα μικροτραυματισμού, το οποίο όμως ίσως και να μην στερήσει τη παρουσία του παίκτη του στο αυριανό παιχνίδι.

Στο μυαλό του Μαγκουάρι η Μύκονος

Άπαντες πάντες στο Νησί συνδέουν όλες τις αρνητικές εμφανίσεις του Μαγκουάιρ με όλα όσα διαδραματίστηκαν στη Μύκονο. Ο έμπειρος αμυντικός παρουσιάζεται απόλυτα επηρεασμένος από τα θλιβερά συμβάντα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ευελπιστούν πως ο ποδοσφαιριστής τους θα βγει σύντομα από τον… λήθαργο. Αν αυτό καθυστερήσει κι άλλο τότε οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πρέπει να βρουν άμεσα αντικαταστάτη στο βασικό σχήμα.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δείχνει στο ξεκίνημα της στην Πρέμιερ Λιγκ να μην πατάει καλά. Λίντελοφ και Μαγκουάιρ έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, με το αμυντικό δίδυμο να μην συνεργάζεται σωστά αποτέλεσμα η ομάδα να δέχεται… βροχή τα γκολ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ