ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Αντσελότι: «Μόνο η Ίντερ θα σταματήσει τη Γιουβέντους»

Ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, εκτιμάει πως μόνο η Ίντερ έχει τα φόντα να στερήσει από τη Γιουβέντους ένα ακόμα σκουντέτο.

Αντσελότι: «Μόνο η Ίντερ θα σταματήσει τη Γιουβέντους»

Σαββατοκύριακο με μεγάλα ματς έρχεται στην Αγγλία και την Ιταλία. Αρχικά έχουμε το ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ. Ενώ στη γειτονική μας χώρα η Ίντερ θα αναμετρηθεί με τη Μίλαν. Ναι, ο πρόλογος παραπέμπει σε κείμενο στοιχηματικού χαρακτήρα, αλλά θέλουμε να καταλήξουμε σε δηλώσεις του Κάρλο Αντσελότι.

Ο 61χρονος προπονητής της Έβερτον παραχώρησε συνέντευξη στο Gazzetta dello sport μιλώντας μεταξύ άλλων για το ντέρμπι του Μιλάνου. Ως παίκτης ο Αντσελότι έχει αγωνιστεί στη Μίλαν, ενώ την έχει προπονήσει για μια οκταετία (2001-2009). Όσον αφορά τη Γιουβέντους, διετέλεσε προπονητής της αμέσως πριν πάει στη Μίλαν για μια διετία.

Η εμπειρία του είναι πασίγνωστη ανά τον κόσμο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, έχοντας επίσης προπονήσει τις Τσέλσι, Ρεάλ, Παρί, Νάπολι κ.ά. Ο λόγος του μετράει σε μεγάλο βαθμό και όσα αναφέρει έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Έτσι, σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν, μιλώντας με εγκωμιαστικά λόγια για τους «νερατζούρι». Αντσελότι

«Μέλι» για Ίντερ από τον Αντσελότι

Ο Ιταλός τεχνικός υποστηρίζει ότι τη φετινή σεζόν η μόνη ομάδα που μπορεί να σταματήσει τη Γιουβέντους είναι η Ίντερ. Με τον Κόντε στον πάγκο της έχει μπει στο σωστό δρόμο και είναι η μοναδική που μπορεί με αξιώσεις να «χτυπήσει» πρωτάθλημα.

«Περιμένω έναν καλό αγώνα. Η Μίλαν τα πάει καλά και η Ίντερ έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι και μπορεί να διακόψει την ηγεμονία της Γιουβέντους στην Ιταλία. Στην Ίντερ υπάρχει ο Κόντε που είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Μερικές φορές μιλάμε τηλεφωνικά, έχει μια άγρια επιθυμία να βελτιωθεί και να επεκτείνει τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι Πιόλι και Μαλντίνι, που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους έξι μήνες. Ο Στέφανο είναι ένα πολύτιμο άτομο, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας. Και έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα όποια ομάδα έχει προπονήσει. Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για τον Πάολο ως τεχνικό διευθυντή: όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν κάνει λάθος. Και η εμπειρία έρχεται μόνο όταν είσαι στην πρώτη γραμμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ