ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κρούση της Γιουβέντους για Αουάρ!

Η Γιουβέντους έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Χουσέμ Αουάρ και μπαίνει σφήνα στην Άρσεναλ που τον θέλει τον τελευταίο καιρό!

Κρούση της Γιουβέντους για Αουάρ!

Η περίοδος των μεταγραφών μπορεί να έχει ολοκληρωθεί, αλλά τα σενάρια δεν παύουν να εμφανίζονται. Ένα από τα «καυτά» ονόματα της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα είναι του Χουσέμ Αουάρ. Με τη Γιουβέντους να έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Λυών.

Η γαλλική ομάδα παρότι πριν ένα δίμηνο έπαιζε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος αρκείται στις τρεις εγχώριες διοργανώσεις. Δηλαδή το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας. Αυτό έχει κάνει ορισμένους ποδοσφαιριστές της να σκέφτονται την αποχώρηση μιας και δεν μπόρεσαν να το κάνουν μέχρι την προθεσμία των μεταγραφών.

Ένας από αυτούς είναι και ο Αουάρ, μετά τον Μέμφις Ντεπάι ο οποίος ακούστηκε μεταξύ άλλων και για την Μπαρτσελόνα. Ο 22χρονος μέσος από το 2016 αγωνίζεται στην Ολιμπίκ Λυών και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ταλαντούχος χαφ που μπορεί να κάνει τη ζημιά όποτε αυτός θελήσει, όπως έδειξε και στο πρόσφατο final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ. Αουάρ

Πολλοί μνηστήρες για Αουάρ!

Για τον Γάλλο κεντρικό χαφ έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν και η Άρσεναλ. Ουκ ολίγες φορές στην Αγγλία έχουν δημοσιευτεί σενάρια που θέλουν τους «κανονιέρηδες» να τον επιθυμούν. Φυσικά η λονδρέζικη ομάδα δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον της σε καμία των περιπτώσεων. Αλλά περιμένει την επόμενη περίοδο μεταγραφών για να κάνει τις κινήσεις της.

Όμως, φαίνεται πως έχει μια μεγάλη αντίπαλο. Αυτή είναι η Γιουβέντους όπως διαβάσατε παραπάνω. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η «Γηραιά Κυρία» έχει βάλει στο μάτι τον Αουάρ. Μάλιστα, λέγεται πως η ομάδα του Τορίνο έχει καλές σχέσεις με τη Λυών, πράγμα που μπορεί να παίξει τον ρόλο του.

Να αναφέρουμε πως ο Χουσέμ Αουάρ είναι γέννημα θρέμμα Λυών και εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Συνολικά με τη φανέλα της έχει 141 συμμετοχές στις οποίες σκόραρε 25 γκολ και μοίρασε 27 ασίστ ως τώρα. Φέτος μετράει τέσσερα ματς και ένα γκολ, ενώ σε εθνικό επίπεδο έχει μία συμμετοχή με την Εθνική Γαλλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ