ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Μέσι είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι του Μουρίνιο!

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο έφερε στο φως μία ιστορία από το 2014 κατά την οποία ο Λιονέλ Μέσι είχε φτάσει μία ανάσα από τη μεταγραφή στην Τσέλσι.

Ο Μέσι είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι του Μουρίνιο!

Τελικά οι τάσεις φυγής του Λιονέλ Μέσι από τη Μπαρτσελόνα δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός είχε φτάσει κοντά στην έξοδο και το μακρινό 2014. Όχι απλά κοντά, αλλά μία…ανάσα. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει ο γνωστός για την εγκυρότητά του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο στο βιβλίο του με τίτλο «Grand Hotel Calciomercato». Ο Ιταλός ρεπόρτερ μεταγραφών, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τα όσα είχαν συμβεί το καλοκαίρι του 2014 και τις συζητήσεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, που ποτέ δεν βγήκαν στο φως της σημοσιότητας.

Το βασικό στην όλη ιστορία είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι είχε κάνει συζήτηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο, είχε ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο και την τελευταία στιγμή το deal χάλασε. Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Ζοσέ Μουρίνιο το 2014 είχε ενημερωθεί για τους μπελάδες του Λιονέλ Μέσι με την εφορία στην Ισπανία και τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε περί φοροδιαφυγής. Έτσι, ο Πορτογάλος ήρθε σε επαφή με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και του είπε: «Αν σηκωθείς ένα πρωί και ο ουρανός είναι περίεργος, ο καφές σου έχει άλλη γεύση και εσύ και η οικογένειά σου έχετε χάσει τη χαρά σας, τότε πίσω από την πόρτα που θα πρέπει ν’ ανοίξεις για να ξαναβρείς το χαμόγελό σου, θα είμαι εγώ, ο Μουρίνιο». Ο Μέσι είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι του Μουρίνιο!

Παράλληλα, η Τσέλσι τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα στα 250 εκατομμύρια ευρώ και έτσι ένα μεγάλο εμπόδιο είχε ξεπεραστεί. Ο Μέσι μετά τη συζήτηση με τον Μουρίνιο και τη θετική απάντηση της ομάδας του στην πρόταση των μπλε, άρχισε να γίνεται ζεστός για τη μεταγραφή. Τόσο ζεστός που ταξίδεψε στο Λονδίνο και είχε συνάντηση με την Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα. Το τότε δεξί χέρι του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ήταν προ των πυλών. Ξαφνικά όμως όλα στράβωσαν.

Ο πατέρας Μέσι, χάλασε το deal

Ο άνθρωπος που τελικά ακύρωσε τη συμφωνία, ήταν ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός δεν είχε ενημερώσει τον πατέρα και ατζέντη του για τίποτα από όλα αυτά. Όταν το έκανε, εκείνος ήταν αντίθετος. Ο Μέσι, που πάντα άκουγε ευλαβικά τον πατέρα του, έκανε και τότε το ίδιο και έτσι η μεταγραφή ναυάγησε…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ