Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Τσαλχάνογλου ζητάει τρελά λεφτά από την Μίλαν για να μείνει!
Μίλαν

Ο Τσαλχάνογλου ζητάει τρελά λεφτά από την Μίλαν για να μείνει!

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου θέλει να παραμείνει στην Μίλαν, ωστόσο οι οικονομικές του απαιτήσεις κρίνονται υπερβολικές από τους Μιλανέζους!

16.10.2020 | 17:34

Σίγουρα η Μίλαν είναι μια από τις ομάδες που έχει πληγεί οικονομικά από την πανδημία. Οι Μιλανέζοι είχαν θέσει ως στόχο να προχωρήσουν σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο η όλη κατάσταση δεν της επέτρεψε να κάνει το βήμα παραπάνω στην μεταγραφική περίοδο. Στα συν είναι η παραμονή του Ζλάταν, παρ’όλα αυτά δεν έγινε κάποια ηχηρή προσθήκη, κάτι που έχει φέρει… μουρμούρα στις τάξεις του συλλόγου. Όμως ο Πιόλι θεωρεί πως το υπάρχον ρόστερ είναι ικανό για να φτάσει αρκετά ψηλά. Πρώτο δυνατό τεστ για τους ροσονέρι το ερχόμενο ντέρμπι με την Ίντερ!

Ένας από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιριστές της Μίλαν είναι ο Χακάν Τσαλχάνογλου. Ο πρώην άσσος της Λεβερκούζεν είναι αδιαμφισβήτητα ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά και το έχει αποδείξει. Το συμβόλαιο του όμως με τους ροσονέρι λήγει το καλοκαίρι του 2021. Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν… φέρει κάποια θετική εξέλιξη.

Οι Μιλανέζοι θέλουν να κρατήσουν τον Τούρκο στο Μιλάνο, όμως… οι απαιτήσεις του ίδιου φαίνεται πως είναι τεράστιες. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα στην τελευταία συνάντηση μεταξύ Μίλαν και Τσαλχάνογλου, ο 26χρονος μέσος ζήτησε νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν έγινε δεκτό από τους ανθρώπους του συλλόγου.

Από την άλλη όμως η Μίλαν δεν θα ήθελε να χάσει τον ποδοσφαιριστή ως… ελεύθερο. Έτσι υπάρχουν δύο μονοπάτια. Είτε θα προχωρήσει στην πώληση του τον Ιανουάριο, είτε θα επεκταθεί το συμβόλαιο του και θα προχωρήσει στην πώληση του το ερχόμενο καλοκαίρι. Η παραμονή του φαίνεται αρκετά δύσκολη πάντως.

Ομάδες από την Γερμανία και την Αγγλία έχουν δείξει ενδιαφέρον από το περασμένο καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτές και η Λειψία που όπως αναφέρουν Μέσα από την Ιταλία προχώρησε σε επίσημη προσφορά πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, για διάφορους λόγους η περίπτωση του δεν προχώρησε και παρέμεινε στο Μιλάνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version