ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: “Τουλάχιστον άλλα δυο χρόνια εδώ ο Πογκμπά”!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έσβησε τη φωτιά αναφορικά με το μέλλον του Πολ Πογκμπά, αλλά και με τις φήμες για την κόντρα του με τον Μπρούνο Φερνάντες

Σόλσκιερ: “Τουλάχιστον άλλα δυο χρόνια εδώ ο Πογκμπά”!

Ο Πολ Πογκμπά άναψε φωτιές τις προηγούμενες ημέρες, όταν δήλωσε πως έχει όνειρο να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, πρόσθεσε ένα ακόμη επεισόδιο στην…ταραχώδη σχέση του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πάντως δεν θέλησε να επεκταθεί σε αυτό το ζήτημα, αφού κοιτάζει μόνο το παρόν.

Το συμβόλαιο του Πογκμπά εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, με την ομάδα πάντως να διατηρεί το δικαίωμα να του το ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο. Δεδομένα θα προκύψουν εκ νέου συζητήσεις στο μέλλον, καθώς ο Πογκμπά φροντίζει πάντα να ρίχνει…λάδι στη φωτιά με δηλώσεις για την καριέρα του. Paul Pogba Reveals How Ole Gunnar Solskjaer Has Rejuvenated Man Utd Squad  Following Chelsea Win | ht_media

Λίγο πριν το παιχνίδι των κόκκινων διαβόλων” με τη Νιούκαστλ, ο Σόλσκιερ ξεκαθάρισε πως ο Πογκμπά είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και αυτό είναι το μόνο που μετράει

“Ο Πογκμπά είναι παίκτης της ομάδας μας και θα συνεχίσει να είναι για άλλα δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι ο Πολ είναι συγκεντρωμένος και θέλει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για εμάς. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μας βοηθήσει το επόμενο διάστημα, αφού είναι εκπληκτικός παίκτης.

Όσο για τον Μπρούνο (σ.σ υπήρξαν φήμες ότι δεν πιστεύει πια στο πλάνο του Σόλσκιερ), δεν έχω επίσης να πω κάτι. Είμαστε ενωμένοι και έτοιμοι να παλέψουμε για την ομάδα. Δεν μπορούμε να ακούμε το τι λέει ο καθένας απέξω.

Ο Μπρούνο έχει χάσει μόνο δύο παιχνίδια πρωταθλήματος από τότε που ήρθε στην ομάδα. Δεν έχει συνηθίσει να χάνει, απλώς οι δύο ήττες ήρθαν πολύ κοντά η μία μετά την άλλη.

Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να δημιουργήσουν σενάρια ανάμεσά μας, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Είμαστε μια δεμένη ομάδα που μάχεται για το καλύτερο”.

Η Γιουνάιτεντ μετρά μόλις 3 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και η νίκη κόντρα στις “καρακάξες” αποτελεί μονόδρομο. Είναι δεδομένο ότι σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών, η πίεση στην ομάδα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Ένα σενάριο που ο Σόλσκιερ δεν θα ήθελε ούτε καν να το σκέφτεται.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ