ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Στο κυνήγι του Πάου Τόρες τα μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο κεντρικός αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Πάου Τόρες εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους «μεγάλους» του Νησιού.

Στο κυνήγι του Πάου Τόρες τα μεγαθήρια της Πρέμιερ Λιγκ!

H εξέλιξη του Πάου Τόρες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει άλματα προόδου τον τελευταίο χρόνο έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Τυχερή της υπόθεσης η Βιγιαρεάλ με το «κίτρινο υποβρύχιο» να απολαμβάνει τους καρπούς ενός δικού της παιδιού.

Από πέρυσι ο Πάου Τόρες βρίσκεται στις επιλογές της εθνικής Ισπανίας και του Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός το τελευταίο διάστημα έχει καθιερώσει τον 23χρονο ως παρτενέρ του Σέρχιο Ράμος στο κέντρο της αμυντικής του γραμμής. Ο νεαρός ξεδιπλώνει σε κάθε παιχνίδι τις αρετές του. Εξαιρετικός με την μπάλα κάτω, εξίσου ικανός και στο ψηλό παιχνίδι. Ο Πάου Τόρες έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να χαρακτηριστεί ως μελλοντικός ηγέτης στα μετόπισθεν των «Φούριας Ρόχας».

Η Βιγιαρεάλ γνωρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής της μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά έχει φροντίσει να δεσμεύσει το μέλλον για αρκετά χρόνια ακόμη. Ο ισπανικός σύλλογος έχει συμβόλαιο με τον ταλαντούχο αμυντικό μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα θελήσει να πλησιάσει τον Τόρες θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει. Πάου Τόρες

Άρσεναλ και Γιουνάτεντ θέλουν τον Τόρες

Η τιμή του Ισπανού αμυντικού τη δεδομένη χρονική στιγμή υπερβαίνει τα 35 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο ουδείς μπορεί να δώσει ακριβές νούμερο μιας και η καθημερινή του εξέλιξη εκτινάζει τη ζήτηση στο πρόσωπό του. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα ήδη δύο ομάδες από το Νησί ορέγονται τον παίκτη. Στόχος και των δύο είναι να χτυπήσουν τη πόρτα της Βιγιαρεάλ τον Ιανουάριο μαθαίνοντας τις προθέσεις του ισπανικού συλλόγου.

Οι δύο μνηστήρες, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν να έχουν ανάγκη από την απόκτηση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού. Περισσότερο δε οι «Κόκκινοι Διάβολοι» καθώς Λίντελοφ και Μαγκουάιρ αδυνατούν να συνεργαστούν με επιτυχία δημιουργώντας έντονο πρόβλημα στα μετόπισθεν. Ο Πάου Τόρες αγωνιστικά δείχνει απόλυτα έτοιμος για τη μετακίνηση σε ομάδα από το πρώτο… ράφι. Μήπως τον Ιανουάριο ο Ισπανός ετοιμάσει βαλίτσες για την Αγγλία;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ