ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Πάρτι» στο φινάλε η Γιουνάιτεντ, 4-1 τη Νιούκαστλ! (vid)

Το άξιζε απόλυτα! Η Γιουνάιτεντ δημιούργησε 28 τελικές και εντέλει με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε 4-1 της Νιούκαστλ εκτός έδρας!

«Πάρτι» στο φινάλε η Γιουνάιτεντ, 4-1 τη Νιούκαστλ! (vid)

Το άξιζε απόλυτα! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δημιούργησε 28 τελικές και εντέλει με τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, επικράτησε 4-1 της Νιούκαστλ εκτός έδρας, με ανατροπή μάλιστα!

Ένα ονειρικό διάστημα, από το 86′ μέχρι το 90+6′, έφτανε στην ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για να αποδράσει με ένα αποτέλεσμα το οποίο αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα! Σαρωτικοί οι «κόκκινοι διάβολοι», με πολλές ευκαιρίες. Αλλά μέχρι το 86′ το σκορ ήταν 1-1! Ένα άκρως πλασματικό αποτέλεσμα, το οποίο κολάκευε ιδιαιτέρως τις «καρακάξες».

Ωστόσο, επήλθε δικαιοσύνη στο φινάλε, με τα γκολ των Μπρούνο Φερνάντες (86′), Ουάν-Μπισάκα (90′) και Μάρκους Ράσφορντ (96′)! Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, πάλι εκτός έδρας, η οποία έφτασε τους 6 πόντους σε 4 ματς! Στο «Ολντ Τράφορντ» οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν 2/2… ήττες με τέρματα 2-9!

Η Νιούκαστλ από την άλλη πλευρά, είναι στους 7 βαθμούς έπειτα από 5 αγώνες. Newcastle vs Manchester United LIVE: Result, final score and reaction tonight | The Independent

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ… στραβά για το συγκρότημα του Σόλσκιερ. Ο Κραφτ έκανε το γύρισμα, ο Σο έβαλε την προβολή και καταλάθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 1-0 η Νιούκαστλ!

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν γρήγορη. Στο 23′, ο Χουάν Μάτα εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Χάρι Μαγκουάιρ με μία επιβλητική κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 30′ ο Ντε Χέα απέκρουσε επιτυχώς ένα σουτ του Σεν Μαξιμέν και 6 λεπτά αργότερα το πλασέ του Ράσφορντ έβγαλε ο Ντάρλοου, ο οποίος ήταν σε εξαιρετική βραδιά.

Στο 59’ ο Σέλβεϊ έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Μαγκουάιρ, ενώ στο 70’ ο Ντάρλοου είπε ξανά «όχι», αυτή τη φορά σε σουτ του Σο.

Από εδώ και πέρα όμως… καταιγίδα! Στο 86′, ο Ράσφορντ πάσαρε στον Φερνάντες ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 2-1. Το 3-1 έγινε στο 90′ έπειτα από δυνατό σουτ του Ουάν-Μπισάκα, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Ράσφορντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Στιβ Μπρους): Ντάρλοου, Φερνάντες, Κραφτ, Λασέλς, Λιούις, Χέντρικ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Σεν Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον (73’ Φρέιζερ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, Φρεντ (70’ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Μάτα (90+2’ Μάτιτς), Τζέιμς (78’ Φαν ντε Μπεκ), Ράσφορντ

Τα highlights της αναμέτρησης:

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ