ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Κάντιθ εξαφάνισε το… φάντασμα της Ρεάλ (vid)

Μια Ρεάλ Μαδρίτης πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη νεοφώτιστη Κάντιθ (0-1) δείχνοντας μια άκρως προβληματική εικόνα.

Η Κάντιθ εξαφάνισε το… φάντασμα της Ρεάλ (vid)

To τέρμα του Άντονι Λοθάνο έμελλε να γράψει ιστορία στην αποψινή αναμέτρηση της Κάντιθ στη Μαδρίτη. Οι νεοφώτιστοι πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επικρατώντας με 1-0 της κακής Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτης και Κάντιθ αναμετρήθηκαν στο Αλφόνσο Πέρεθ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Οι νεοφώτιστοι επισκέφθηκαν την Μαδρίτη χωρίς κανένα άγχος μιας και ήδη έχουν δείξει ικανοί για μια εξαιρετική πορεία. Η «Βασίλισσα» από την άλλη λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ ήθελε να επιστρέψει με νίκες στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν από το ξεκίνημα του αγώνα είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην πατούν καλά στο γήπεδο. Τα ατομικά λάθη έφεραν πολλές φορές σε θέση βολής τους φιλοξενούμενους. Μία ο Νεγρέδο με τον Ράμος να απομακρύνει τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Ακόμη μία στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Λοθάνο να μην κερδίζει τον Τιμπό Κουρτουά. Τελικά η τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τους νεοφώτιστους.

Ο Λοθάνο στο 16′ βρέθηκε σε θέση βολής και εν τέλει δεν έκανε το λάθος. Ο ταλαντούχος επιθετικός κέρδισε τον Κουρτουά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι δε σταμάτησαν λεπτό να πιέζουν τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Απόντος του Κασεμίρο η μάχη του κέντρου είχε χαθεί από τη «Βασίλισσα» με τον Ζιντάν να ψάχνει μάταια αντίδωτο.

Το ίδιο κακή και στην επανάληψη η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γάλλος τεχνικός… αναγκάστηκε να ρίξει τον Βραζιλιάνο χαφ στην ενδεκάδα. Το σκηνικό ωστόσο δεν άλλαξε με την Ρεάλ Μαδρίτης να παραμένει σε ριχά νερά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Κάντιθ χωρίς ουσιαστικά να ιδρώσει περιόρισε τους κινδύνους γύρω από την περιοχή της. Δίνοντας τη μπάλα στους Μαδριλένους μάλιστα οι νεοφώτιστοι περίμεναν καρτερικά την ιδανική αντεπίθεση.

Η πρώτη καλή στιγμή της Ρεάλ στην επανάληψη πραγματοποιήθηκε στο 65ο λεπτό. Ο Κρόος έκανε τη σέντρα, ο Λεντέσμα δεν υπολόγισε σωστά την έξοδο και ο Βινίσιους πήρε τη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Μαδριλένοι πήραν εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία των κινήσεων του αγώνα. Στο 81′ έφθασαν στη μεγαλύτερη τους στιγμή. Ο Καρίμ Μπενζεμά επιχείρησε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Λεντέσμα.

Έτσι μοιραία το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν υποχρεώθηκε σε ήττα εκτός προγράμματος κόντρα σε μια ομάδα που θεωρητικά την είχε. Οι νεοφώτιστοι από την άλλη έφυγαν θριαμβευτές από τη Μαδρίτη συνεχίζοντας την άκρως θετική πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ