ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Μετά τον κορονοϊό, ούτε η Ίντερ γλίτωσε από τα δόντια του Ζλάταν (vid)

Λίγες μέρες αφού κέρδισε τη μάχη με τον κορονοϊό, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Μίλαν επί της Ίντερ με 2-1.

Μετά τον κορονοϊό, ούτε η Ίντερ γλίτωσε από τα δόντια του Ζλάταν (vid)

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Ίντερ υποδέχθηκε την Μίλαν στο “Τζουσέπε Μεάτσα”. Με τον Ζλάταν να πετυχαίνει 2 γκολ και την Ίντερ να τα βρίσκει σκούρα στη δημιουργία, οι “ροσονέρι” κέρδισαν τους “νερατζούρι” με 2-1. Έτσι, πέτυχαν το απόλυτο μετά από 4 αγωνιστικές ενώ η Ίντερ έμεινε στους 7 βαθμούς.

Στα πρώτα λεπτά οι 2 ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους. Η Μίλαν είχε μία ελαφριά υπεροχή και την εκμεταλλεύτηκε κερδίζοντας πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Κολάροφ στον Ιμπραΐμοβιτς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ίμπρα στο 12ο λεπτό, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χαντάνοβιτς.

Πριν προλάβει να συνέλθει από το πρώτο γκολ, οι “νερατζούρι” δέχτηκαν και δεύτερο. Οι “ροσονέρι” με εξαιρετικό τρανσίσιον εξέθεσαν την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Έτσι, ο Λεάο σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ίμπρα, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 2-0.

Οι “ροσονέρι” κλείναν υποδειγματικά τις γραμμές τους, με τον Κέσι και τον Μπενασέρ να κάνουν σπουδαία αμυντική δουλειά. Έτσι, η ομάδα του Κόντε πάσχιζε να δημιουργήσει.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, όμως, κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Συγκεκριμένα, με τον Κόλαροφ να παίρνει μέτρα με τη μπάλα και τον Πέρισιτς να γυρίζει για τον Λουκάκου, ο τελευταίος μείωσε σε 2-1 προ κενής εστίας.

Μόνος του πάλευε ο Λουκάκου

Αυτό το γκολ έδωσε άλλη ψυχολογία στην Ίντερ, η οποία προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά χωρίς επιτυχία με τον Μπαρέλα στο 33ο λεπτό. Λίγα λεπτά πριν κλείσει το ημίχρονο τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να σπάσει ο ρυθμός. Το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με την κεφαλιά του Λουκάκου να περνάει λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, η Ίντερ προσπαθούσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης αλλά η Μίλαν παραμόνευε. Στο 56ο λεπτό βρήκε αρκετούς κενούς χώρους αλλά ο Λεάο δε μπόρεσε να βρει εστία.

Η απάντηση της Ίντερ ήρθε 3 λεπτά αργότερα. Η ψηλή μπαλιά του Βιντάλ βρήκε τον Χακίμι, ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε με το κεφάλι. Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, οι σκληρές μονομαχίες είχαν χαλάσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 70ο λεπτό, ο Κρούνιτς μέσα από την περιοχή έχασε τεράστια ευκαιρία να ανεβάσει το δείκτη του σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο αργός ρυθμός του παιχνιδιού βόλευε την Μίλαν, η οποία κρατούσε με σχετική ευκολία το προβάδισμά της. Ο Λουκάκου ήταν ο μόνος επικίνδυνος για τους “νερατζούρι” αλλά δεν μπορούσε μόνος του να αλλάξει το σκορ. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, έβαλε για μία ακόμη φορά πλάτη στον Ρομανιόλι αλλά δε μπόρεσε να τελειώσει τη φάση με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ