ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Σεβίλλη, έλα στον… Ερέρα!

To γκολ του Γιάνγκελ Ερέρα στο 82΄ήταν αρκετό για τη Γρανάδα, ώστε να πάρει την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στη Σεβίλλη.

Σεβίλλη, έλα στον… Ερέρα!

Ένα και να καίει για τη Γρανάδα! Χάρη στον Γένγκελ Ερέρα στο 82′ η Γρανάδα επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σεβίλλης στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Λα Λίγκα.

Με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι. Και αυτό λόγω δύο κίτρινων καρτών που πήρε σε διάστημα ενός λεπτού ο Γιόχαν Τζόρνταν.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από την αρχή η Σεβίλλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε την κατοχή της μπάλας. Έδειχνε σίγουρα πιο επιθετική και πιο… ζωηρή. Καμία σχέση με τους γηπεδούχους που δεν πάταγαν καθόλου καλά στα πρώτα λεπτά. Παρόλα αυτά οι Ανδαλουσιάνοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.

Οι φάσεις πέρασαν. Όπως και τα λεπτά της αναμέτρησης. Οι λάθος επιλογές είτε στο χώρο του κέντρου, είτε στην επίθεση τους στοίχισαν την επίτευξη κάποιου τέρματος. Κάτι που έφερε νεύρα. Πολλά μάλιστα. Αυτό φάνηκε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Όταν ο Γιόχαν Τζόρνταν άφησε τη Σεβίλλη με δέκα παίκτες, λόγω δύο κίτρινων καρτών που πήρε σε διάστημα ενός λεπτού! Και μάλιστα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο, δεν βοήθησε και πολύ τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές της Γρανάδα ήξερα ότι αυτή ήταν η μεγάλη τους ευκαιρία. Αυτό που έψαχναν για να κάνουν την ζημιά.

Εν τέλει αυτή ήρθε στο 82′ με τον Γέντελ Ερέρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Σεβίλλης και παράλληλα να… στέλνει τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ στο σπίτι τους με την ήττα. Το 1-0 υπέρ της Γρανάδα δεν άλλαξε παρά την πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι και παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν. Έτσι, η Γρανάδα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη, ενόψει της συνέχειας και της προσπάθειας που κάνει, προκειμένου να παραμείνει όσο πιο νωρίς και όσο το δυνατόν με τις λιγότερες απώλειες στη Λα Λίγκα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ