ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Τέλος από τη Σάντος ο Ρομπίνιο εξαιτίας κατηγοριών για βιασμό!

Οι κατηγορίες για βιασμό στην Ιταλία δεν αφήνουν τον Ρομπίνιο να συνεχίσει να αγωνίζεται πλέον με τη Σάντος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τέλος από τη Σάντος ο Ρομπίνιο εξαιτίας κατηγοριών για βιασμό!

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε μάθει την είδηση ότι ο Ρομπίνιο επέστρεψε στη Σάντος. Στην ομάδα που ήταν από νεαρή ηλικία και έκανε τα πρωτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Στις 10 του μήνα συγκεκριμένα υπέγραψε στη βραζιλιάνικη ομάδα ως ελεύθερος και μάλιστα για… φραγκοδίφραγκα! Τελευταίος του σταθμός μέχρι πρότινος ήταν η Μπασακσεχίρ η οποία φέτος θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σάντος με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι πρότεινε στον Ρομπίνιο διετές συμβόλαιο. Καθώς υπάρχει το πρόβλημα αδυναμίας εγγραφής των νέων παικτών ο Ρομπίνιο θα αμείβεται τους μέχρι το τέλος του 2020 (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος) με το συμβολικό ποσό του 1,5 ευρώ τον μήνα (υπάρχει νομική δικλείδα που το επιτρέπει σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα media).

Από το 2021 και με την ελπίδα ότι θα έχει διευθετηθεί το χρέος, θα αλλάξουν οι απολαβές του και θα λαμβάνει 76.000 ευρώ μηνιαίως ή 912.000 ευρώ ετησίως. Έτσι, δέχτηκε να υπογράψει έστω και με αυτές τις συνθήκες. Ρομπίνιο

Ένας βιασμός έθεσε τον Ρομπίνιο εκτός ομάδας

Ο 36χρονος επιθετικός είχε καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε ποινή φυλάκισης εννιά ετών και τώρα κινδυνεύει να εκδοθεί. Αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας οι τηλεφωνικές κλήσεις στις οποίες επιβεβαιώνει το περιστατικό βιασμού, το 2013.

«Γελάω γιατί δεν με νοιάζει, η γυναίκα ήταν μεθυσμένη, δεν ξέρει καν τι συνέβη». Αυτή είναι μία από τις πολλές δηλώσεις του νυν ποδοσφαιριστή της Σάντος, που μεταδόθηκε από το βραζιλιάνικο κανάλι Globo Esporte.

Στις 22 Ιανουαρίου 2013, σε γνωστό κλαμπ στην περιοχή Μπικόκα, ο τότε επιθετικός της Μίλαν φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα 22χρονο κορίτσι αλβανικής καταγωγής, μαζί με πέντε ακόμα άτομα. Σε ανάκριση το 2014 ο Ρομπίνιο αρνήθηκε τις κατηγορίες, μιλώντας για συναινετική σχέση. Ωστόσο το 2017 η δικαιοσύνη τον καταδίκασε σε εννιά χρόνια φυλάκισης μαζί με τον φίλο του, Ρικάρντο Φάλκο.

Για τον λόγο αυτό, η Σάντος ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο, έπειτα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς τον Βραζιλιάνο σταρ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Σάντος και ο αθλητής Ρομπίνιο ανακοινώνουν πως ήρθαν σε αμοιβαία συμφωνία λύσης του συμβολαίου. Αυτό υπογράφηκε στις 10 Οκτωβρίου προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπεράσπισή του, στην υπόθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ