ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Δυάδα από Μπουντεσλίγκα και Τζουπίλιερ Λιγκ

Σε δύο αναμετρήσεις θα επικεντρωθώ και στο σημερινό (18/10) στοιχηματικό κουπόνι. Συγκεκριμένα στο Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου (19:00) από την Μπουντεσλίγκα και στο Γκενκ – Σαρλερουά (19:15) από την Τζουπίλιερ Λιγκ.

Δυάδα από Μπουντεσλίγκα και Τζουπίλιερ Λιγκ

Η τέταρτη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται με τη διεξαγωγή δύο αγώνων, εκ των οποίων το Σάλκε – Ουνιόν Βερολίνου είναι το ένα, που και θα σταθώ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να άλλαξαν τεχνική ηγεσία και στη θέση του Ντέιβιντ Βάγκνερ να πήραν τον Μάνουελ Μπάουμ, όμως η εικόνα τους δεν γίνεται να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ακόμη και στο ντεμπούτο του 41χρονου Γερμανού κόουτς, ήρθε η ήττα από την πιο ισχυρή Λειψία (4-0), ως αποτέλεσμα να συμπληρώσουν τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ και δεχθεί 15!

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, λόγω των εθνικών ομάδων, επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Πάντερμπορν (αγωνίζεται στην Τσβάιτε λίγκα) με το ευρύ 5-1 σκορ, κάτι που τους ανέβασε το ηθικό και απόψε θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή, κόντρα στην Ουνιόν. Η ομάδα από το Βερολίνο, είναι σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, έχει μαζέψει τέσσερις πόντους ως τώρα και θέλει να κάνει τη ζημιά στην έδρα των «βασιλικών μπλε».

Οριακό φαβορί δίνεται η φιλοξενούμενη αρμάδα, όμως θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναζητήσει κάποιος το διπλό, καθώς κάποια στιγμή, ακόμη και αυτή η «κακή» Σάλκε θα βγάλει αντίδραση. Το g/g απεναντίας, το οποίο δίνεται στο 1.75 είναι αξιοπρεπέστατο, όταν μάλιστα το έχουν επαληθεύσει στις τρεις από τις τέσσερις, μεταξύ τους «μάχες».

Ανάλογο ποντάρισμα θα επιλέξω και στο Βέλγιο, στο 90λεπτο της Γκενκ με τη Σαρλερουά (19:15). Οι φιλοξενούμενοι έχουν να «γευτούν» τη νίκη εδώ και δύο σερί ματς. Ωστόσο δεν τους έχει στοιχίσει, μιας και ακόμη είναι στην πρώτη θέση, μόλις στο +1 από τη δεύτερη Μπριζ που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στην αρχή της σεζόν, έγραφα πως η Σαρλερουά στηρίζεται πάρα πολύ στην άμυνά της και για αυτό έπαιρνε και τις νίκες δίχως να δεχθεί γκολ. Αυτό βέβαια, έχει πάψει να ισχύει.

Κάτι που αποδεικνύεται και από τα πέντε συνεχόμενα g/g που έχουν φέρει στη λίγκα, αλλά και στην Ευρώπη. Στοιχείο που δε μου περνά απαρατήρητο και σε συνδυασμό με την Γκενκ, η οποία επίσης είναι ασταθής στα μετόπισθεν, αλλά μπροστά βρίσκει το… δρόμο προς τα δίχτυα, θα στοιχηματίσω το g/g. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως επτά στα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης), έχουν επαληθεύσει το εν λόγω ποντάρισμα. Το 1.61 το αγοράζω.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:00) ΣΑΛΚΕ –ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: G/G @ 1.75

(19:15) ΓΚΕΝΚ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ: G/G @ 1.61

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 2.80

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 14 ΜΟΝΑΔΕΣ

Sinnerman

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ