ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Έκανε την έκπληξη με Γουέλμπεκ η Μπράιτον!

Την απόκτηση του Ντάνι Γουέλμπεκ ανακοίνωσε σήμερα η Μπράιτον που μετά τον Άνταμ Λαλάνα έκανε μια ακόμα αξιοσημείωτη μεταγραφή!

Έκανε την έκπληξη με Γουέλμπεκ η Μπράιτον!

Η Μπράιτον μπορεί να έχει στο μυαλό της το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, πραματοποίησε μεταγραφή! Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Γουέλμπεκ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 29χρονος επιθετικός στις αρχές του μήνα έμεινε ελεύθερος από τη Γουότφορντ. Η πρώην ομάδα του Χοσέ Χολέμπας αγωνίζεται φέτος στην Τσάμπιονσιπ και έτσι ο Γουέλμπεκ αποχώρησε. Ο άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ έχει στόχο να επαναφέρει τον εαυτό του στα παλιά στάνταρ.

Η αλήθεια είναι πως μετά τη φυγή του από τη Σάντερλαντ το 2011 για να εδραιωθεί στη Γιουνάιτεντ, νομίζαμε ότι θα έμενε σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, η καριέρα του δεν πήρε την ανάλογη τροπή παρότι έπαιξε και στους «κανονιέρηδες».

Μιλάμε όμως για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ. Στις καλές του μέρες έχει προσφέρει πολλά σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε. Όντας φυσικά και διεθνής με την Εθνική Αγγλίας, αλλά περιμένει επανάκληση. Γουέλμπεκ

Ψάχνει το restart ο Γουέλμπεκ

Γεννημένος στο Μάντσεστερ, από νεαρή ηλικία έκανε τα πρώτα ποδοσφαρικά του βήματα στα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ. Με αυτή την ομάδα πραγματοποίησε και τις περισσότερερες εμφανίσεις (142) σε σύγκριση με την Άρσεναλ (126).

Τον περσινό Αύγουστο έμεινε ελεύθερος από τους Λονδρέζους, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει τη Γουότφορντ από τον υποβιβασμό. Αν και η μοναδική ήττα της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ μέχρι να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο ήταν από εκείνη!

Πλέον, βλέπει την Μπράιτον ως τον τρόπο αναγέννησής του. Η συγκεκριμένη ομάδα πραγματοποίησε άλλη μια αξιοσημείωτη μεταγραφή. Μετά τον Άνταμ Λαλάνα που αποχώρησε ως πρωταθλητής από τη Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ώστε να τη βοηθήσει να συνεχίσει την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχει διάρκεια ενός έτους.

Η Μπράιτον ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να πράξει αυτή τη στιγμή ο Άγγλος στράικερ. Διότι πρόκειται για ομάδα Πρέμιερ Λιγκ με τον ίδιο να παίζει ακόμα μια χρονιά σε υψηλό επίπεδο.

https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/1317782480963792897

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ