ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Επέμβαση και… γρήγορα στο γόνατο για Φαν Ντάικ

Η... Οδύσσεια του Βιρτζίλ Φαν Ντάικ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, όπως έκανε γνωστό η Λίβερπουλ.

Επέμβαση και… γρήγορα στο γόνατο για Φαν Ντάικ

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει άμεσα ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Ο στόπερ της Λίβερπουλ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, το οποίο και τραυμάτισε σοβαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Έβερτον.

Τα νέα δεν είναι καλά. Το ανάποδο θα μπορούσε να πει κάποιος. Μιας και οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας, αναφέρει πως ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός θα επιστρέψει στα τέλη της σεζόν.

Στόχος των πρωταθλητών Αγγλίας; Να γίνει ένα… θαύμα. Μπας και επιστρέψει στους 5-6 μήνες αποχής ο Φαν Ντάικ. Αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα μοιάζει εκτός από δύσκολο και πολύ μακρινό. Ο παίκτης θέλει να γίνει σωστή δουλειά στην επέμβαση που θα υποβληθεί.

Από εκεί και πέρα πρόκειται να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες, προκειμένου να επιστρέψει “σιδερένιος” για λογαριασμό της Λίβερπουλ και της εθνικής Ολλανδίας.

Η απουσία του Φαν Ντάικ πονάει τη Λίβερπουλ όσο δεν... πάει!

Η απουσία του Φαν Ντάικ πονάει τη Λίβερπουλ όσο δεν… πάει!

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Ούτε γιατρός. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ βγήκε… άτσαλα και έπεσε με δύναμη πάνω στον Βιρτζίλ Φαν Ντάικ. Το πρόβλημα φάνηκε δια γυμνού οφθαλμού.

Ο Ολλανδός στόπερ ζήτησε αμέσως αλλαγή. Δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.Ένας από τους… σιδερένιους παίκτες της Λίβερπουλ, είχε μόλις λυγίσει. Λίγες ώρες αργότερα τα κακά μαντάτα έγιναν γνωστά στους “κόκκινους”. Ο Γιούργκεν Κλοπ πάγωσε.

Πλέον πρέπει να βρει λύση και άμεσα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να βρει ο Γερμανός τεχνικός έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει και μάλιστα με επιτυχία το κενό που άφησε πίσω του ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο πολύ βοήθησε ο Φαν Ντάικ από τότε που πάτησε το πόδι του στο αγγλικό λιμάνι.

Ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και της Πρέμιερ Λιγκ, πρόπερσι και πέρυσι αντίστοιχα. Μπορεί αυτός ο τραυματισμός να βγάλει εκτός πορείας το… τρένο της Λίβερπουλ; Η απάντηση θα δοθεί άμεσα εντός αγωνιστικού χώρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ