ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γλέντι Μπρούνο σε Μπισάκα: “Δεν ξέραμε ότι μπορεί να σουτάρει”

Ο Μπρούνο Φερνάντεζ έκανε πλάκα με το συμπαίκτη του Γουάν Μπισάκα, καθώς ο τελευταίος σκόραρε, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ ξανά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γλέντι Μπρούνο σε Μπισάκα: “Δεν ξέραμε ότι μπορεί να σουτάρει”

O Μπρούνο Φερνάντεζ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη της επί της Νιουκάστλ με 4-1. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε 1 ασίστ και ήταν ο κινητήριος μοχλός των επιθέσεων της ομάδας του. Στον πίνακα των σκόρερ της Γιουνάιτεντ μπήκε και ο Άρον Γουάν Μπισάκα. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Άγγλου στην επαγγελματική του καριέρα, με τον παίκτη να φημίζεται κυρίως για τις αμυντικές του δεξιότητες.

Το σοκ των συμπαικτών του, πάντως, μετά το τέρμα που πέτυχε ήταν τόσο μεγάλο που άρχισαν να κάνουν πλάκα μαζί του. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του Μπρούνο Φερνάντεζ, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως ο Μπισάκα μπορεί να σουτάρει.

“Ήμασταν τόσο χαρούμενοι γιατί δεν ξέραμε ότι μπορεί να σουτάρει. Είναι δύσκολο για εμάς να πιστέψουμε ότι μπορεί να σκοράρει γιατί δεν τον βλέπουμε ποτέ να το κάνει. Το συζητούσαμε τώρα στα αποδυτήρια και τον ρωτούσαμε γιατί όλοι σκεφτόμασταν ότι ήθελε να σέντραρει και τελικά πέρασε μία κακή μπάλα που μπήκε γκολ. Αλλά είμαι χαρούμενος γι ‘αυτόν. Το άξιζε το γκολ και το ζητάμε πάντα από αυτόν. Να είσαι πιο θετικός, να είσαι περισσότερο στο κουτί, να προσπαθήσεις και να βελτιωθείς γιατί έχεις τόσο καλές ιδιότητες. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι αμυντικός παίκτης αλλά πρέπει να δείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από αμυντικός παίκτης και νομίζω ότι έχει τις ικανότητες να το δείξει αυτό” είπε στην τηλεόραση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

“Δεν πρέπει να επαναληφθεί ό,τι συνέβη με την Τότεναμ”

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ ήταν η δεύτερη σε 4 αγώνες, με τους “κόκκινους διαβόλους” να φτάνουν τους 6 βαθμούς. Το τρίποντο αυτό αυτό ήρθε μία αγωνιστική μετά το διασυρμό της ομάδας του Σόλσκιερ από την Τότεναμ με 6-1.

Ο Μπρούνο Φερνάντες μετά το τέλος αγώνα υπογράμμισε τη σημασία να μην έρθει ξανά ένα τέτοιο αποτέλεσμα.

“Αυτό που συνέβη ενάντια στην Τότεναμ δεν μπορεί να συμβεί ξανά. Παίζουμε για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και μία τόσο μεγάλη ομάδα. Αυτό το κλαμπ αξίζει καλύτερα από αυτό. Όλοι πρέπει να είναι καλύτεροι, ξεκινώντας από εμένα, πρέπει να κοιτάξω πρώτα τον εαυτό μου και μετά τι πρέπει να κάνει καλύτερα η ομάδα. Σήμερα ήταν τέλειο, μετά από αυτήν την ήττα. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να δεχόμαστε γκολ, όπως είπα και πριν, και να συνεχίσουμε να σκοράρουμε”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ