ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

H φετινή ατυχία της Λίβερπουλ δεν έχει προηγούμενο

Οι τραυματισμοί των Φαν Ντάικ και του Τιάγκο κόντρα στην Έβερτον είναι 2 από τους πολλούς που έχουν έρθει για τη Λίβερπουλ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

H φετινή ατυχία της Λίβερπουλ δεν έχει προηγούμενο

H πόρτα της ατυχίας έχει χτυπήσει φέτος της Λίβερπουλ. Ο ένας παίκτης μετά τον άλλον τραυματίζονται, με αποτέλεσμα μετά από 5 αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, οι “κόκκινοι” να έχουν συμπληρώσει μία ενδεκάδα παικτών που τέθηκαν έστω και για μία αγωνιστική στα πιτς. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ και του Τιάγκο. Αμφότεροι δέχτηκαν δύο πολύ σκληρά μαρκαρίσματα από τον Πίκφρορντ και τον Ριτσάρλισον αντίστοιχα στο ματς κόντρα στην Έβερτον. Ο μεν πρώτος κινδυνεύει να μείνει εκτός για όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστών ενώ για τον Ισπανό εξέφρασε τις ανησυχίες του ο Κλοπ.

Τους 2 συγκεκριμένους τραυματισμούς συμπληρώνουν 9 ακόμη. Ο Άλισον τέθηκε πριν 2 εβδομάδες νοκ άουτ για πάνω από ένα μήνα με χτύπημα στον ώμο. Ο Τσιμίκας, ο Σακίρι, ο Μανέ αλλά και ο Τιάγκο είχαν πρόσφατα νοσήσει από κορονοϊό. O Κεϊτά επίσης ταλαιπωρείται από μία ίωση ενώ ο Τσάμπερλειν έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Από εκεί και πέρα στα πιτς έχουν βρεθεί φέτος και οι Χέντερσον, Γκόμεζ και Ματίπ.

Αν και κανένας από αυτούς τραυματισμούς πέρα του Φαν Ντάικ δεν ήταν σοβαρός, η Λίβερπουλ πρέπει να τα βάζει με την τύχη της. Και αυτό γιατί δεν πρόκειται για μυϊκούς τραυματισμούς που προήλθαν από κακή εκγύμναση των παικτών. Αλλά από ασθένειες και χτυπήματα αντιπάλων, δύο παράγοντες που δε μπορείς να ελέγξεις.

Ο Ριτσάρλισον ζήτησε συγγνώμη από τον Τιάγκο

Ο Ριτσάρλισον απολογήθηκε στον Τιάγκο για το άσχημο μαρκάρισμα που ίσως να έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στον Ισπανό μέσο της Λίβερπουλ.

“Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν ήμουν ποτέ βίαιος παίκτης. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν απλώς ένα ατύχημα που προκλήθηκε από καθαρή αφοσίωση. Δεν πήγα στο τάκλιν με την πρόθεση να τραυματίσω τον Τιάγκο. Όταν είδα ότι πρόκειται να υπάρξει σύγκρουση, απέσυρα το πόδι μου και χτύπησα το γόνατό του, το οποίο ήταν αναπόφευκτο δεδομένης της ταχύτητας. Του έχω ήδη στείλει ένα μήνυμα που ζητά συγγνώμη και το κάνω επίσης δημόσια εδώ. Ελπίζω ότι δεν υπέστη τραυματισμό και όλα είναι εντάξει” ανέφερε αρχικά με μήνυμά του στο twitter.

Στη συνέχεια πρόσθεσε το εξής: “Ζητώ επίσης συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, το σύλλογό μου και τους οπαδούς που άφησα την ομάδα με παίκτη λιγότερο στο τέλος του παιχνιδιού. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω αυτό που συνέβη, εκτός από το να σκεφτώ, να δουλέψω σκληρά και να προχωρήσω”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ