ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Τότεναμ: Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της

Ένα δικό της παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει η Τότεναμ, η οποία παρά το προβάδισμα 3 τερμάτων ήρθε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Τότεναμ: Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η Τότεναμ υποδέχτηκε στην έδρα της την Γουέστ Χαμ. Η Τότεναμ προηγούταν με 3-0 για 80 λεπτά όντας καθολικά ανώτερη αλλά κατάφερε να μην φύγει με τους 3 βαθμούς, καθώς ισοφαρίστηκε σε 3-3 σε μία απροσδόκητη τροπή του παιχνιδιού. Έτσι, η Τότεναμ έφτασε τους 8 βαθμούς σε 5 αγώνες και έχασε τεράστια ευκαιρία να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησαν την αναμέτρηση τα “σπιρούνια“. Ειδικότερα, μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο, η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με τον Σον να βρίσκει κενό χώρο στην πλάτη της αντίπαλης άμυνα και με έξοχο πλασέ να κάνει το 1-0. Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Νοτιοκορεάτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Χάρι Κέιν με τρομερή ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του στο 8ο λεπτό.

Το σόου της Τότεναμ δεν είχε τέλος και στο 16ο λεπτό έφτασε στο 3-0. Ειδικότερα, μετά από ωραία ανάπτυξη της επίθεσής της, ο Ρεγκιλόν σέντραρε και ο Κέιν με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ. Έτσι, η ομάδα του Μουρίνιο έγινε η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος φτάνοντας τα 15 γκολ.

Παραλίγο να χάσει δικό της παιχνίδι

Η Τότεναμ ήλεγχε το παιχνίδι και απείλησε με τον Σον στο 34΄αλλά ο Φαμπιάνσκι δήλωσε παρών. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τα “σφυριά” να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά είναι ακίνδυνα μπροστά από την εστία του Γιορίς.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ, με τον Φορνάλς να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Τα “σπιρούνια” από την πλευρά τους, περίμεναν την ευκαιρία τους και λίγο έλειψε να τη βρουν με τον Κέιν να βλέπει τον Φαμπιάνσκι να αποκρούει το συρτό σουτ του στο 61ο λεπτό.

Στο 70ο λεπτό πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Τότεναμ.

Η μορφή που είχε πάρει το παιχνίδι βόλευε την ομάδα του Μουρίνιο. Οι “πεγεινοί” με τον Σον και τον Κέιν παραμόνευαν στην κόντρα. Σε μία τέτοια φάση στο 78΄, ο Κέιν σημάδεψε το δοκάρι έξω από την περιοχή. Τότεναμ

Στο 81ο λεπτό, η Γουέστ Χαμ μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά του Βαλμπουένα μετά από εκτέλεση φάουλ. Από το πουθενά, τα “σφυριά” βρήκαν και δεύτερο γκολ μειώνοντας στο 84 με αυτογκόλ του Σάντσεζ.

Στην επιστροφή του, ο Μπέιλ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 91ο λεπτό. Με μία απίθανη ενέργεια πάτησε περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η μοίρα τα έφερε έτσι για την Τότεναμ ώστε αυτή η χαμένη ευκαιρία να μετρήσει στην οικονομία του αγώνα. Και αυτό γιατί ο Μανουέλ Λαντσίνι με μία φωτοβολίδα στο 94ο λεπτό ισοφάρισε στο τελικό 3-3 αφήνοντας άφωνους τους παίκτες της Τότεναμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ