ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχονται νέα μείωση μισθού!

Μόλις τρεις παίκτες συμφωνούν σε νέες περικοπές στην Μπαρτσελόνα! Ο λόγος για τους Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κλεμάν Λενγκλέ και Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Τρεις παίκτες της Μπαρτσελόνα αποδέχονται νέα μείωση μισθού!

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε κρίση. Και αγωνιστική, αλλά και οικονομική. Η ήττα από τη Χετάφε με 1-0 χθες βράδυ ήρθε να χειροτερέψει τα πράγματα στο πρώτο σκέλος για τους «μπλαουγκράνα». Το δεύτερο σκέλος πάει από το κακό στο χειρότερο από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο κορωνοϊός. Φυσικά αυτό ισχύει για πολλές ακόμα ομάδες.

Το οικονομικό πρόβλημα της Μπάρτσα λοιπόν διογκώνεται. Με συνέπεια η διοίκηση του συλλόγου να ενημερώνει τους παίκτες ότι θα γίνει νέα, δεύτερη, περικοπή μισθών! Three Barcelona stars 'chose not to sign player burofax against salary  reduction' - Sound Health and Lasting Wealth

Ποικίλες αντιδράσεις

Η πρόθεση της διοίκησης του Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου για νέα μείωση μισθών, έχει φέρει πάρα πολλές αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας. Με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να είναι αντίθετοι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Ενώ από την άλλη, το προσωπικό της ομάδας, οι υπάλληλοι δηλαδή, διεκδικούν το δίκιο τους. Καθώς λένε πως θα είναι άδικο ένα νέο «χαράτσι» στους μισθούς τους, μιας και εκείνοι μετά βίας φτάνουν το 3% του συνολικού προϋπολογισμού της Μπαρτσελόνα. Ο οποίος ανέρχεται σε περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, υπάρχουν και τρεις παίκτες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω για το καλό του συλλόγου. Και για την ευημερία του, όσο μπορεί να γίνει αυτό στις μέρες μας. Επί εποχής κορωνοϊού. Ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι κοιτούν πάνω απ’ όλα την ομάδα τους; Ο λόγος για τους Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, Κλεμάν Λενγκλέ και Φρένκι Ντε Γιονγκ!

Μόνο οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες δέχονται μία νέα μείωση. Τουλάχιστον αυτή είναι η πρώτη εικόνα που βγαίνει, μετά την ενημέρωση της διοίκησης για τις περικοπές που φαίνεται πως έρχονται.

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από το ρεπορτάζ του «Radio Catalunya». Μέσο το οποίο ειδικεύεται σε θέματα Μπαρτσελόνα και το οποίο αναφέρει πως οι Τερ Στέγκεν, Ντε Γιονγκ και Λενγκλέ θεωρούν σωστό να υποχωρήσουν, για να βοηθηθεί ο σύλλογος και να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία έχουν προκληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ