ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πανέτοιμος για τη μάχη ενάντια στη Παρί ο Καβάνι (pics)

Ο Έντισον Καβάνι δεν βλέπει την ώρα να βρεθεί ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, με αυτή πιθανότατα να τον φέρνει ενάντια στην πρώην του ομάδα.

Πανέτοιμος για τη μάχη ενάντια στη Παρί ο Καβάνι (pics)

Η μοίρα έφερε τον Έντισον Καβάνι να υπογράφει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ίδια του δίνει την ευκαιρία να επιστρέψει στη δράση αντιμετωπίζοντας στο ντεμπούτο του την πρώην ομάδα του. Η Παρί το βράδυ της Τρίτης υποδέχεται τους «Κόκκινους Διαβόλους» στο εναρκτήριο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πρεμιέρα του ομίλου τους, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Μπασακσεχίρ και Λειψία. Για τον Έντισον Καβάνι αναμφίβολα θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Ο Ουρουγουανός εκπροσώπησε επάξια για αρκετά χρόνια τα χρώματα των Παριζιάνων και τώρα στο… καλημέρα βρίσκεται ως αντίπαλός τους.

Ο έμπειρος επιθετικός παρακολούθησε από την εξέδρα της εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας του επί της Νιούκασλ. Σήμερα τη Κυριακή προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας στο προπονητικό τιμ πως είναι καθ’ όλα έτοιμος για να κάνει το ντεμπούτο του. Στις πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στο πως αισθάνεται που βρίσκεται στο Μάντσεστερ όσο και στην επικείμενη μάχη με την πρώην ομάδα του. Έντισον Καβάνι

Καβάνι: Απίστευτο συναίσθημα να βρεθώ απέναντι στην Παρί

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπορώ να αγωνιστώ στην Premier League. Θέλω όταν παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Να προπονούμαι και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος. Οσον αφορά το ματς με την Παρί θα είναι περίεργο για εμένα. Θα βιώσω μία ασυνήθιστη στιγμή, που κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί. Θα πρέπει να παίξω αντίπαλος της Παρί. Θα είναι όμως ένα απίστευτο συναίσθημα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να μπει με το… δεξί στη διοργάνωση. Η αποστολή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όως μόνο εύκολη δεν είναι καθώς απέναντί του υπάρχει η φιναλίστ Παρί. Οι Γάλλοι παρουσιάζονται για άλλη μία χρονιά άκρως ανταγωνιστικοί με το σύνολο του Τόμας Τούχελ να επιθυμεί φέτος να ολοκληρώσει επιτυχώς ότι δεν κατάφερε πέρυσι. Όπως και να χει το βράδυ της Τρίτης αναμένεται μεγάλη μάχη στο Παρκ Ντε Πρενς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ