ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Άσχημα μαντάτα στη Ρεάλ για τον Όντεγκαρντ!

Τις υπηρεσίες του Μάρτιν Όντεγκαρντ θα στερηθεί για τον επόμενο μήνα ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τον τραυματισμό του νεαρού μέσου.

Άσχημα μαντάτα στη Ρεάλ για τον Όντεγκαρντ!

Μετά από χρόνια ο Μάρτιν Όντεγκαρντ επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το “αγροτικό” του τελείωσε. Και μάλιστα με επιτυχία μιας και ο νεαρός μέσος ήταν από την αρχή στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το ίδιο και με τη εθνική ομάδα της Νορβηγίας, όπου παρέα με τον Έρλινγκ Χάαλαντ χάλασαν τον κόσμο! Ο ένας σέρβιρε και ο άλλος εκτελούσε.

Παρόλα αυτά στη “βασίλισσα” οι εμφανίσεις του Σκανδιναβού μέσου δεν είναι και τόσο καλές για την ώρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Όντεγκαρτ απέκτησε μυϊκό τραυματισμό, κάτι που θα τον αφήσει στα “πιτς” για τουλάχιστον ένα μήνα, όπως έκανε γνωστό η “Marca” με το ρεπορτάζ της. O Ζιντάν περιμένει πολλά από τον Όντεγκαρντ!

O Ζιντάν περιμένει πολλά από τον Όντεγκαρντ!

Τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ξεκινήσει τόσο καλά φέτος. Ναι μεν πέρυσι η “βασίλισσα” πήρε το πρωτάθλημα χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά φέτος έχει ξεκινήσει υποτονικά. Πολύ υποτονικά.

Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Οι “μερένχες” δείχνουν να μην έχουν ενέργεια και δύναμη, ώστε να κάνουν το κάτι παραπάνω από τη μέση και μπροστά. Η ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά δεν φτάνει πάντα για να βγάλει τους Μαδριλένους από τις δυσκολίες που βρίσκουν τόσο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” όσο και μακριά από αυτό.

Έτσι, ο Ζινεντίν Ζιντάν περιμένει πολλά από τους μέσους του. Ειδικά από τον Εντέν Αζάρ και τον Μάρτιν Όντεγκαρντ. Από τη μία ο Βέλγος συνεχίζει τις μέτριες ως κακές του εμφανίσεις που είχε ξεκινήσει από πέρυσι. Όταν παίζει. Μιας και αρκετές πλέον βγάζει πιο πολλά προβλήματα σε σχέση με πέρυσι.

Από την άλλη ο Νορβηγός μέσος θέλει χρόνο, ώστε να μπει στο νέο του ρόλο. Δεν είναι λίγο το να πρέπει να κουβαλήσεις στους ώμους σου και τις πλάτες σου το παιχνίδι της Ρεάλ. Ειδικά όταν η φυσικά κατάσταση των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών των “μερένχες” δεν είναι και η καλύτερη. Μένει να δούμε όταν επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις αν θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας την… αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ