ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Δύο ματς από το Τσάμπιονς Λιγκ

Δύο είναι οι αναμετρήσεις στις οποίες θα σταθώ και από το σημερινό (20/10) στοιχηματικό κουπόνι. Συγκεκριμένα αυτές είναι από το Τσάμπιονς Λιγκ και αναφορικά είναι το Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους (19:55) και το Τσέλσι – Σεβίλλη (22:00).

Δύο ματς από το Τσάμπιονς Λιγκ
Σε ένα όχι και τόσο “ρισκαδόρικο” δελτίο θα πάω απόψε, με τις «μονομαχίες» από το Τσάμπιονς Λιγκ, επιλέγοντας συνδυαστικά στοιχήματα. Κάνω αρχή από το πρώτο χρονικά παιχνίδι, αυτό της Ντιναμό Κιέβου με τη Γιουβέντους (19:55). Φαβορί εδώ είναι χωρίς αμφιβολία η ιταλική ομάδα, όμως η εικόνα που παρουσιάζει έως και τώρα στο πρωτάθλημα δεν είναι η καλύτερη. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχει φέρει μόλις δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, κάτι που σίγουρα δε μας είχε συνεχίσει.

Το τελευταίο μάλιστα 90λεπτο για τη Serie A απέναντι στην Κροτόνε ήταν και το αποκορύφωμα, μιας και «κόλλησε» στο 1-1 δίχως να μπορεί να βρει δίχτυα, έχοντας έναν πολύ κατώτερο αντίπαλο. Κι αυτό συνέβη γιατί από τη μέση και μπροστά δεν ήταν καθόλου απειλητική, διότι της έλειπε η συνεργασία. Επίσης και ο Ρονάλντο, λόγω της καραντίνας στην οποία βρίσκεται εξαιτίας του κορωνοϊού και όλο αυτό έκανε τρομερά δύσκολο το «έργο» για να γίνει δημιουργική.

Ο κόουτς της ομάδας, Αντρέα Πίρλο, προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, όμως ακόμη δείχνει να μην του βγαίνουν όλα, θέλοντας ακόμη χρόνο προσαρμογής. Μία νίκη ενάντια στην Ντιναμό Κιέβου, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ θεωρώ πως θα τονώσει ξανά τη ψυχολογία των παικτών και θα ξανά βρει τον παλιό, καλό της εαυτό. Χωρίς ωστόσο να θέλω να απαξιώσω και την ουκρανική αρμάδα, η οποία μπορεί αυτό το διάστημα να κάνει «ζημιά» και μέσα στην έδρα της.

Η ισοπαλία της ημέρας εδώ 

Για αυτό το λόγο, θα πάω στο “safe” συνδυαστικό στοίχημα του Χ2+over 1.5 στο 1.66. Η Γιουβέντους διατηρεί μία πολύ καλή παράδοση με τη Ντινάμο, μιας και σε τέσσερα 90λεπτα που έχουν δώσει, μετρά τρεις επικρατήσεις και μία ισοπαλία, ανεξαρτήτως έδρας, ενώ πάντοτε υπάρχουν τουλάχιστον δύο τέρματα στα ματς.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Τσέλσι – Σεβίλλη. Ενα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι. Ο κόουτς Λάμπαρντ, μπορεί να έχει ένα νεανικό και κατά τα άλλα πολύ ταλαντούχο ρόστερ, όμως και οι Ισπανοί από τη μεριά τους, όταν κοντράρονται με μεγάλους συλλόγους, παρουσιάζονται πολύ ισχυροί. Και εδώ αναμένω ένα ντέρμπι, που τον πρώτο λόγο παρόλα αυτά, θεωρώ πως θα τον έχουν οι γηπεδούχοι.

Το 1Χ+over 1.5 «κυκλοφορεί» επίσης στο 1.65 και το βρίσκω αρκετά καλό, ώστε να το κάνω δυάδα με το άλλο combo στην Ουκρανία. Δυάδα που πληρώνει στο 2,7 περίπου και φυσικά δεν αποτελεί το μεγαλύτερο ρίσκο.

Περισσότερες προτάσεις εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:55) ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Χ2+OVER 1.5 @1.66

(22:00) ΤΣΕΛΣΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ: 1Χ+OVER 1.5 @1.65

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 2.70

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΔΥΑΔΑΣ: 9,2 ΜΟΝΑΔΕΣ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ