ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αηδιαστικά και μακάβρια μηνύματα αντίπαλων οπαδών για Φαν Ντάικ!

Ποιος είπε ότι η καφρίλα είναι προνόμιο των Ελλήνων; Δυστυχώς υπάρχει παντού και στην περίπτωση του Φαν Ντάικ οι... ευχές πέρασαν σε άλλο επίπεδο...

Αηδιαστικά και μακάβρια μηνύματα αντίπαλων οπαδών για Φαν Ντάικ!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή από τη ρήξη χιαστού. Ό,τι χειρότερο. Και σωματικά και ψυχολογικά σε διαλύει. Διότι χρειάζεται απίστευτη υπομονή για να το ξεπεράσεις όλο αυτό. Πάρα πολύς χρόνος. Και για να βρεθείς στο επίπεδο που ήσουν πριν πρέπει να… φτύσεις αίμα. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ξεκίνησε να ανεβαίνει τον δικό του γολγοθά. Με την ευχή όλων μας, να ξαναβρεθεί στο επίπεδο που ήταν.

Η μη τιμωρία του Τζόρνταν Πίκφορντ, ούτε από τον διαιτητή, ούτε από την ομοσπονδία, προκαλεί απορία. Διότι το μαρκάρισμα ήταν πολύ σκληρό. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Άγγλος γκολκίπερ δεν ήθελε να δημιουργήσει τέτοιο πρόβλημα στον Φαν Ντάικ. Αλίμονο. Συνεπώς η κουβέντα για τον Πίκφορντ τελειώνει εδώ. Liverpool maestro sends emotional message to Virgil van Dijk on Instagram

Για τους οπαδούς όμως σε πιάνει ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ

Ξέρετε, η καζούρα είναι ωραίο πράγμα. Καλό είναι να υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων. Αλλά με όρια. Διότι όταν η καζούρα ξεπερνάει τα όρια, τότε περνάμε στο στάδιο της προσβολής. Στην περίπτωση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ όμως, αντίπαλοι οπαδοί της Λίβερπουλ το… τερμάτισαν! Προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό και θλίψη με τα μηνύματά τους. Και αποδεικνύοντας πως η καφρίλα δεν είναι προνόμιο των Ελλήνων. Αλλά υπάρχει παντού.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Πριν μερικές ημέρες φτιάχτηκε μία σελίδα στα social media, η οποία λειτούργησε κάτι σαν… βιβλίο ευχών. Ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Φαν Ντάικ και να επιστρέψει πιο δυνατός. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μόνο από επιτυχία δεν στέφθηκε.

Αντίπαλοι οπαδοί (προφανώς) θεώρησαν ως καλόγουστο χιούμορ, ως αστείο, να στείλουν μηνύματα όπως «συλλυπητήρια» ή «αναπαύσου εν ειρήνη Βίρτζιλ». Τρομακτικά μηνύματα, τα οποία σε έναν υγιή άνθρωπο προκαλούν αηδία (το λιγότερο).

Άμυαλοι «άνθρωποι», οι οποίοι μάλλον δεν έχουν ιδέα τι θα πει πόνος, απογοήτευση, απόγνωση. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά, από τη στιγμή που στέλνουν τέτοια μηνύματα σε έναν άνθρωπο ο οποίος ξεκινά να ανεβαίνει τον μεγαλύτερο γολγοθά της ζωής του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ