ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα έβαλε με τη La Liga ο Αντσελότι: Πρώτο θέμα παντού οι δηλώσεις του!
Οι haters του Μπαπέ δεν θέλουν να δουν με τίποτα αυτή τη σύγκριση: Ξεπέρασε τον Ρονάλντο! (pic)
Συγκλονιστική εικόνα: Μπαπέ και Μπέλιγχαμ «γονάτισαν» από την κούραση! (pic)
Απότομη προσγείωση για την Ντόρτμουντ! (vid)
Πήρε μπρος ο Μπαπέ και ρίχνει τη μία «τορπίλη», μετά την άλλη! (vid)
Μίλαν, σημαίνει ψυχή και μετά… ανατροπή (vid)
Υπέροχο τελείωμα από τον Πούλισικ για το 1-1 της Μίλαν! (vid)
O ασταμάτητος Μπαπέ διαλύει εις διπλούν τη Βιγιαρεάλ (vid)
Ο Φόιθ τιμώρησε την… αεράμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
Γκολ σκέτη… ζωγραφιά από την Κόμο: Έκανε το 1-0 μέσα στο «Σαν Σίρο» με υπέροχο τρόπο! (vid)
Αυτό ο παίκτης ΔΕΝ πρέπει να παίζει στη Μίλαν: Έχασε το πιο εύκολο γκολ που υπάρχει! (vid)
Τρένο ασταμάτητο η Νότιγχαμ Φόρεστ (vid)
Η ΝΙKE βγάζει «άρρωστο» παπούτσι για πάρτη του Βινίσιους!
Έτσι όπως το πάει η Σίτι θα χάσει και το Champions League (vid)
Στο Βερολίνο… δεν ήταν Μπάγερν – Γκέλα και ευκαιρία για τη Λεβερκούζεν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Καμπανάκι Κούμαν σε Μέσι “Θα μπορούσε και καλύτερα”

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, επισήμανε ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας μπορεί να αποδώσει καλύτερα στις επόμενες αγωνιστικές.

Καμπανάκι Κούμαν σε Μέσι “Θα μπορούσε και καλύτερα”

Ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, αρχίζει σταδιακά να αντιλαμβάνεται την εξάρτηση της Μπαρτσελόνα από τον Μέσι. Οι φετινές αποστάσεις που κρατάει ο Αργεντίνος από τα δίχτυα έχουν συντελέσει σε μεγάλο βαθμό στις 2 πρόσφατες γκέλες της ομάδας. Ειδικότερα, μετά από 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η “Μπάρτσα” δεν κέρδισε την Σεβίλλη (1-1) και έχασε από την Χετάφε.

Ο Λιονέλ Μέσι κινείται σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα μπροστά από την αντίπαλη εστία. Ειδικά, στο διάστημα μετά την καραντίνα βρίσκει δίχτυα με το σταγονόμετρο. Συγκεκριμένα, μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος έχει σημειώσει μόλις 7 γκολ σε 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 4 από τα 7 τέρματα, μάλιστα, προήλθαν από την άσπρη βούλα.

Επόμενο είναι η Μπαρτσελόνα που εξαρτάται άμεσα από την απόδοσή του να “πετάει” βαθμούς σε αυτό το διάστημα.

Ο προβληματισμός του Κούμαν

Ο Ρόναλντ Κούμαν, φυσικά, έχει διαπιστώσει την αφλογιστία του Μέσι και δε δίστασε να αναφερθεί σε αυτή μιλώντας στο Diario Sport. Εξέφρασε, πάντως, τη βεβαιότητά του, ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας θα επανέλθει σύντομα στα καλύτερά του.

“Ίσως αυτή τη στιγμή, οι εμφανίσεις του Μέσι θα μπορούσε να είναι και καλύτερες. Ειναι χαρούμενος, όμως, δουλεύει σκληρά και θέλει να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Δεν έχω κανένα παράπονο. Ήταν επίσης άτυχος. Σημάδεψε το δοκάρι κόντρα στη Χετάφε. Σε ένα άλλο παιχνίδι αυτό θα ήταν γκολ. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τις εμφανίσεις του. Θα τον δούμε να επιστρέψει στα καλύτερά του στα επόμενα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα χρειάζεται αυτή τη στιγμή βοήθεια και από τους υπόλοιπους αστέρες της. Ο Κουτίνιο φαίνεται ανεβασμένος φέτος αλλά μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα. Ο Ντεμπελέ επέστρεψε αλλά ακόμα ψάχνει τα πατήματά του. Τέλος, ο Γκριζμάν πρέπει να βρει το χαμένο του εαυτό γιατί εδώ και ένα χρόνο απέχει από αυτόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ