ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Champions League

Χωρίς τον αρχηγό της η Ρεάλ Μαδρίτης με Σαχτάρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά το φετινό της ταξίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ μην υπολογίζοντας για την πρεμιέρα τον φυσικό της ηγέτη, τον Σέρχιο Ράμος.

Χωρίς τον αρχηγό της η Ρεάλ Μαδρίτης με Σαχτάρ

Το σεντόνι επιστρέφει και μαζί με αυτό η Ρεάλ Μαδρίτης στην ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η «Βασίλισσα» ρίχνεται αύριο στη μάχη ξεκινώντας τον όμιλό της απέναντι στην Σαχτάρ του Ντόνετσκ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν μετά την ήττα από την Κάντιθ στο πρωτάθλημα θα αναζητήσει τη νίκη λίγες μέρες πριν το κλάσικο. Ο Γάλλος τεχνικός ωστόσο… κατεβαίνει στην αυριανή αναμέτρηση μην υπολογίζοντας τον ηγέτη του.

Ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους Ουκρανούς. Ο 34χρονος αμυντικός τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Το πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο κρίθηκε σοβαρό, γι’ αυτό και μέχρι και σήμερα δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις πραγματοποιώντας ήπια αγωγή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ισπανός κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επερχόμενο κλάσικο. Η Ρεάλ Μαδρίτης σε λίγα 24ωρα δίνει το πρώτο σημαντικό παιχνίδι για φέτος αγωνιζόμενη στο Καμπ Νου ενάντια στην Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Μαδρίτης Ράμος

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι σαφές πως θα ήθελε όσο κανέναν τον Ράμος ετοιμοπόλεμο για την αναμέτρηση με τους Καταλανούς. Η αυριανή πρεμιέρα κόντρα στην Σαχτάρ δύσκολα να δυσκολέψει τους Μαδριλένους. Οι Ουκρανοί έρχονται στην ισπανική πρωτεύουσα με πολλές απουσίες μιας και αρκετοί από τους βασικούς ποδοσφαιριστές τους βρίσκονται σε καραντίνα νοσούντες του κορωνοιού.

Από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιστικά, εκτός του τραυματία Σέρχιο Ράμος δεν υπολογίζεται ούτε ο Έντεγκααρντ με τον Σκανδιναβό να ταλαιπωρείται εξίσου από τραυματισμό. Από εκεί και πέρα ο «Ζιζού» θα έχει στη διάθεσή του όλα τα υπόλοιπα όπλα. Τη θέση του Ράμος στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Μιλιτάο παίζοντας στο πλάι του Ράφαελ Βαράν.

Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το αυριανό παιχνίδι

https://twitter.com/realmadriden/status/1318557003162259459

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιδιώξει να μπει με νίκη στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Η Σαχτάρ είναι ένας αντίπαλος που δεν προκαλεί φόβο. Ειδικά τώρα με τους Ουκρανούς να έρχονται σχεδόν… μισοί ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ