Παρί Σεν Ζερμέν

Αρνείται ξανά να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο Mπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει το μπαμ με τον Mπαπέ για το καλοκαίρι του 2021 και ο Γάλλος δεν ξεκινάει συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του.

Φωτιά έχουν πάρει τα «μπατζάκια» της Παρί με τα καμώματα του Κιλιάν Mπαπέ. Εδώ και πολύ καιρό, κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του χρόνου το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να φέρει στην Ισπανία τον Γάλλο. Και φυσικά ο Mπαπέ, δεν περιμένει τις διαρροές προς τον τύπο και γνωρίζει πολύ καλά το κατά πόσο αυτό το ενδιαφέρον είναι πραγματικό. Και από ότι φαίνεται είναι. Και η προοπτική του ενδιαφέρει πολύ τον σούπερ σταρ της Παρί.

Σύμφωνα με το πλάνο της Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά τη φετινή εξοικονόμηση χρημάτων ετοιμάζεται να επενδύσει πολλά λεφτά το επόμενο καλοκαίρι. Θέλει τη Ρεάλ της νέας εποχής και στα χαρτιά έχει ήδη σχεδιάσει τις κινήσεις του. Η βασικότερη κίνηση, είναι η μεταγραφή του Κιλιάν Mπαπέ. Η βασίλισσα ψάχνει τελικά τον άνθρωπο που θα φορέσει τα παπούτσια του Κριστιάνο Ρονάλντο και αδού ο Αζάρ δεν τα έχει καταφέρει, το δύσκολο ρόλο θα αναλάβει ο Μπαπέ. Και μάλιστα δεν θα είναι μόνος του. Θα έχει μαζί του τον Έρλινγκ Χάαλαντ που ειναι και αυτός στόχος των μερένχες για το επόμενο καλοκαίρι. Αρνείται ξανά να μπει σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο ο Mπαπέ!

Δεν ανανεώνει το συβμόλαιό του ο Mπαπέ

Σύμφωναμα με δημοσίευμα της «Le Parisien», ο Mπαπέ αρνείται όχι να μόνο να ανανέωσει το συμβόλαιό του με την Παρί, αλλά ακόμα και να μπει σε συζητήσεις μαζί της. Η πρωταθλητές Γαλλίας δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τον ποδοσφαιριστή και προσπαθούν να οχυρωθούν για το πρέσινγκ της Ρεάλ. Του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με μυθικές απολαβές μέχρι το 2025. Από την άλλη όμως, ο ποδοσφαριστής δεν ανταποκρίνεται και ακολουθεί τη γραμμή της Ρεάλ.

Από την πλευρά των Ισπανών υπάρχει η γραμμή που βάζει και τον Mπαπέ στο κόλπο. Αν εκείνος δεν ανανεώσει, τότε ο δρόμος θα ανοίξει διάπλατα. Αν υπογράψει νέο συμβόλαιο, μετά θα πρέπει να γίνει οικονομική υπέρβαση. Για αυτό και προσπαθούν να τον κρατήσουν μακριά από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Υπενθυμίζεται ότι ο συμβόλαιό του λήγει το 2022, οπότε το καλοκαίρι θα απομένει μόνο ένας χρόνος. πριν εκπνεύσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ