ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δηλώθηκε στην 25αδα της Τσέλσι ο Τσεχ!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δήλωσε τον Πετρ Τσεχ στο ροστερ του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ και προκάλεσε πάρα πολλά ερωτηματικά.

Δηλώθηκε στην 25αδα της Τσέλσι ο Τσεχ!

Μία παντελώς απρόσμενη εξέλιξη περίμενε όλους όσους είδαν το ρόστερ που δήλωσε η Τσέλσι και ο Φρανκ Λάμπαρντ για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ανάμεσα στους δηλωμένους ποδοσφαιριστές υπήρχε και μία μεγάλη έκπληξη. Για την ακρίβεια ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στο ρόστερ. Ένας που κανείς δεν περίμενε να δει στη λίστα. Στους 25 παίκτες της Τσέλσι για τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ δηλώθηκε και ο «θρύλος» της ομάδας, Πετρ Τσεχ.

Παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου στους «μπλε» του Λονδίνου φαίνεται πως ακόμα τον εμπιστεύονται. Μάλιστα, ο Τσεχ έχει πει αντίο από τα γήπεδα για παραπάνω από έναν χρόνο. Συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2019. Όλα αυτά που συμβαίνουν όμως, ανάγκασαν τον Λάμπαρντ να προβεί σε αυτήν την κίνηση. Μάλιστα, ο προπονητής των Λονδρέζων δήλωσε ότι ακόμα είναι σε καλή κατάσταση. Δηλώθηκε στην 25αδα της Τσέλσι ο Τσεχ!

Η εξήγηση λόγω κορωνοϊού

Φυσικά, ο Τσεχ είναι στην 25αδα επειδή υπάρχει λόγος. Και δεν είναι αγωνιστικός. Οι συνθήκες με τον κορωνοϊό προκαλούν συνέχεια αναπάντεχα γεγονότα και η Τσέλσι μερίμνησε ούτως ώστε σε περίπτωση που όλοι της οι τερματοφύλακες κολλήσουν κορωνοϊό, να αγωνιστεί ο 38χρονος Τσεχ. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτός είναι ο λόγος και όχι ότι ο Τσεχ αποφάσισε τη μεγάλη επιστροφή. Θα ξαναφορέσει γάντια μόνο αν χρειαστεί. Η Τσέλσι δεν θέλει να πέσει θύμα ατυχία – έκπληξης και γιαυτό προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. Πάντως είναι δεδομένο ότι πολλοί στο στρατόπεδο της ομάδας θα προτιμούσαν να δουν τον Τσεχ κάτω από τα γκολποστ, παρά τον Κέπα. Και για αυτούς πάντως, υπάρχει θετική εξέλιξη. Ο Λάμπαρντ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Μεντί θα είναι ο βασικός. Όταν γυρίσει από τον τραυματισμό του.

Να θυμίσουμε πως ο Τσεχ αγωνίστηκε στην Τσέλσι από το 2004 μέχρι το 2015 και έκανε 494 συμμετοχές. Πήρε ένα Champions League (2011-2012), τέσσερα πρωταθλήματα (2005, 2006, 2010, 2015), τέσσερα FA Cup (2007, 2009, 2010, 2012), τρία League Cup (2005, 2007, 2015), ένα Europa League (2012-2013) και τέσσερα αγγλικά Super Cup (2005, 2006, 2009, 2010).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ