ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Έ-Χασαν τα αυγά και τα πασχάλια οι Γάλλοι

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τη Μαρσέιγ χάρη στο χρυσό γκολ του Αχμέντ Χασάν.

Έ-Χασαν τα αυγά και τα πασχάλια οι Γάλλοι

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ στο στάδιο “Καραίσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν σαφώς καλύτεροι στο 2ο ημίχρονο και τελικά πήρε τη νίκη και αυτό που άξιζε χάρη στο χρυσό γκολ του Χασάν. Έτσι, ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με τη Μάντσεστερ Σιτι, η οποία κέρδισε την Πόρτο εντός έδρας με 3-1. Ας σημειωθεί ότι αυτό ήταν η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός νίκησε στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 2014 (3-2 κόντρα στην Ατλέτικο).

Η Μαρσέιγ ήταν αυτοί που απείλησε πρώτη, με το Τοβάν να επιχειρεί το φαλτσαριστό σουτ στο 5ο λεπτό αλλά χωρίς επιτυχία. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε 4 λεπτά αργότερα μετά την εξαιρετική σέντρα του Μασούρα και το σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να ισορροπεί το παιχνίδι μετά το πρώτο 10 λεπτό. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ χαμηλός, με τις 2 ομάδες να τα βρίσκουν σκούρα στη δημιουργία.

Ο Ραφίνια ήταν ο αδύναμος κρίκος των ερυθρολεύκων, καθώς στην πλάτη του “τρύπωνε” συνεχώς ο Αμαβί. Ο τελευταίος έβγαλε μία πολύ επικίνδυνη σέντρα στο 32ο λεπτό, την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Τοβάν.

Η ομάδα του Μαρτίνς έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί στο 39ο λεπτό μετά από μία καλά εκδηλωμένη αντεπίθεση. Ο Ελ Αραμπί βρέθηκε στο τέλος μίας καλής πάσας του Μασούρα αλλά δεν έβαλε καλά το πόδι του.  Σε κάθε περίπτωση το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο απειλητικοί σε σχέση με τους αντιπάλους τους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι “Μασσαλοί” βρέθηκαν μία ανάσα από το 1-0 μετά το λάθος του Ελ Αραμπί. Ο Ζοσέ Σα, όμως, απέκρουσε με τα πόδια το τετ α τετ με τον Μπενεντέτο..

Στο 53ο λεπτό, ο Μασούρας σκόραρε για τον Ολυμπιακό αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι πατούσαν με μεγαλύτερες αξιώσεις περιοχής αλλά δεν είχαν καλή τελική ενέργεια στο πρώτο τέταρτο του 2ου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Μαρτίνς απείλησε εκ νέου με τον Βαλπουενά να μην μπορεί να νικήσει από πλάγια θέση τον Μανταντά στο 71ο λεπτό. Στο 77ο λεπτό, ο Μαρτίνς έκανε την πρώτη του αλλαγή, βάζοντας τον Φορτούνη στη θέση του Ραντζέλοβιτς.

Οι 2 ομάδες, πάντως, σε γενικές γραμμές απέφευγαν να πάρουν επιθετικά ρίσκα, με τον Ολυμπιακό να αλλάζει προσανατολισμό μετά το 75΄με την είσοδο του Χασάν. Οι “ερυθρόλευκοι”, πάντως, έψαχναν περισσότερο το γκολ αλλά στο 84΄, ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά δε βρήκε στόχο.

Η επιλογή του Μαρτίςν δικαιώθηκε τελικά στο 88ο λεπτό. Ειδικότερα ο Βαλμπουενά με σέντρα από τα δεξιά βρήκε το κεφάλι του Χασάν, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ