Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνουν… πλάκα στη Ρεάλ όταν δεν παίζει ο Ράμος!
Ρεάλ Μαδρίτης

Κάνουν… πλάκα στη Ρεάλ όταν δεν παίζει ο Ράμος!

Τη μία ήττα μετά την άλλη έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης όταν δεν αγωνίζεται μαζί της ο Σέρχιο Ράμος. Κάτι που φαίνεται και στα αποτελέσματά της.

21.10.2020 | 22:22

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η “βασίλισσα” της Ευρώπης και της Ισπανίας. Ωστόσο, ακόμη και οι “μερένχες” μπορούν να χάσουν μερικά ματς. Η σχέση του Σέρχιο Ράμος με τους Μαδριλένους είναι πολύ στενή.

Δεν είναι μόνο ο ηγέτης στα μετόπισθεν. Είναι εκείνος που δίνει άλλον… αέρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στους συμπαίκτες του. Όταν ο Ισπανός στόπερ δεν αγωνίζεται τα πράγματα δεν είναι απλά δύσκολα για τους Μαδριλένους.

Είναι… καταστροφικά. Κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ η ισπανική ομάδα. Τελευταίο “κάζο” αυτό με τη Σαχτάρ στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Ο Ράμος δεν έπαιξε ούτε λεπτό, με αποτέλεσμα οι Ουκρανοί να κάνουν… πάρτι και να σημειώσουν τρία γκολ.

Και δεν ήταν μόνο τα γκολ που πέτυχαν. Ήταν και η νίκη με σκορ 3-2 που πήραν, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα “αστέρι”.

Μία… άμυνα μόνος του για τη Ρεάλ ο Σέρχιο Ράμος!

Δεν είναι όποιος κι όποιος. Είναι ο πιο παλιός παίκτης στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος έχει περάσει πολλά όσο καιρό είναι στους “μερένχες”. Έχει ζήσει πολλές δυνατές στιγμές με την ομάδα της καρδιάς του.

Η απουσία του έμπειρου στόπερ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Είναι εμφανέστατη! Την περασμένη σεζόν χάρη σε αυτόν και τα γκολ του η ισπανική ομάδα κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην κορυφή της Ισπανίας.

Ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Εκεί ένα λάθος μπορεί να πληρωθεί και μάλιστα ακριβά. Το πρώτο παιχνίδι στα “αστέρια” για το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν δεν πήγε καλά. Στράβωσε από νωρίς. Τα απανωτά λάθη έφεραν τρία γκολ για τη Σαχτάρ, όπου από εκεί και πέρα οι Ουκρανοί ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν και πως να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, χωρίς τον Ράμος η Ρεάλ μετράει ούτε μία, ούτε δύο. Αλλά επτά ήττες!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version