ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλoπ: “Ο Κάραχερ ξέρει μόνο να σχολιάζει”!

Ο Γιούργκεν Κλoπ διαφώνησε ανοιχτά με τις δηλώσεις του Τζέιμι Κάραχερ, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τους παίκτες της Έβερτον

Κλoπ: “Ο Κάραχερ ξέρει μόνο να σχολιάζει”!

Ο Γιούργκεν Κλoπ δεν δίστασε να διαφωνήσει δημοσίως με τα σχόλια του Τζέιμι Κάραχερ για το ρόστερ της Λίβερπουλ. Η παλιά δόξα των “κόκκινων” δήλωσε πως ο Κλoπ ρίσκαρε με το μικρό αριθμό αμυντικών στο ρόστερ. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να πληρώσει αυτό το ρίσκο μετά την αναπάντεχη είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Φαν Ντάικ.

Ο Κλοπ πάντως δεν είχε καμία διάθεση να ακούσει τις συμβουλές των εξωτερικών παρατηρητών. Κατά την άποψή του, για αυτό το λόγο κάποιοι δουλεύουν ως προπονητές και κάποιοι απλώς για να σχολιάζουν. Μια δήλωση – καρφί για τον Κάραχερ.

“Ξεκινήσαμε τη σεζόν με 3 στόπερ, τον Φαμπίνιο και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να έχεις 4 σέντερ μπακ παγκόσμιας κλάσης. “Άλλωστε, δεν είναι μια θέση που γίνεται μεγάλο ροτέισον. Αν κάποιος θέλει να μας πει ότι κάναμε λάθος, είναι ο Κάραχερ. Βέβαια, υπάρχει κι ένας λόγος που κάποιοι δεν κάνουν τη δουλειά του προπονητή.

Αυτό που συνέβη με τον Βίρτζιλ θα το αντιμετωπίσουμε. Προς το παρόν είμαστε ακόμα λίγο ευαίσθητοι με το περιστατικό. Ξέρουμε ότι ο υπαρχηγός μας και ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου δεν θα παίξει για εμάς για μεγάλο διάστημα. Οπότε δεν έχω ιδέα ακόμα για το μέλλον”. Κλοπ: 'Αν υπάρχει κάτι που δεν θα κάνω ποτέ στη ζωή μου, είναι να ψηφίσω  δεξιά'

Εν συνεχεία, ο Κλoπ εξέφρασε τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι παίκτες του από τους αντιπάλους. Στο παιχνίδι με την Έβερτον, εκτός από το σκληρό μαρκάρισμα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ, και ο Τιάγκο Αλκάνταρα δέχθηκε σκληρό φάουλ από τον Ρίτσαρλισον. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

“Στο ματς με την Έβερτον συνέβη κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Είναι δύσκολο να αποδεχθείς τα δύο φάουλ. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως δεν πρέπει να γίνονται τόσο σκληρά φάουλ.

Κάποιοι γελούν, όμως τα τελευταία 4 χρόνια είμαστε οι πρώτοι στον πίνακα του fair play. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε με τον Μάικλ Όλιβερ και δεν είδε αυτό το μαρκάρισμα στον Φαν Ντάικ.

Πρέπει οι παίκτες να δέχονται τις συνέπειες των πράξεών τους. Αυτή τη στιγμή όμως μόνο ο Βίρτζιλ και ο Τιάγκο τις δέχονται. Όλοι αποδεχόμαστε τους τραυματισμούς όταν συμβαίνουν, όμως πρέπει να προέρχονται από κανονικά φάουλ”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ