ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πάλεψαν οι «Δράκοι»… δε χαρίστηκε η Σίτι (vid)

Η Πόρτο έβαλε φωτιά στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ντίαζ αλλά η Μάντσεστερ Σίτι την... έσβησε με στυλ μπαίνοντας με νίκη (3-1) στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάλεψαν οι «Δράκοι»… δε χαρίστηκε η Σίτι (vid)

Πρεμιέρα για τις Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες, οι οποίες βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού αναμετρήθηκαν απόψε στο Έτιχαντ. Οι «Πολίτες» μην έχοντας τον Κέβιν Ντε Μπρούιν στην ενδεκάδα τους στόχευαν στο πρώτο τρίποντο. Με επιθετική φιλοσοφία ταξίδεψε στο Μάντσεστερ και η Πόρτο.

Το παιχνίδι μάλιστα στο ξεκίνημα του βρήκε τους «Δράκους» να παρουσιάζονται καλύτεροι των γηπεδούχων. Μαρέγκα και Ντίαζ δημιούργησαν αρκετούς τριγμούς στην άμυνα της Σίτι κάνοντας από την αρχή έξω φρενών τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός στο 14′ είδε την ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν σε τέρμα την ανωτερότητα τους χάρις την πανέμορφη προσπάθεια του Λούις Ντίαζ.

Ο Κολομβιανός πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό τελείωμα κατεύθυνε τη μπάλα στο διχτάκι του Έντερσον. Η Μάντεστερ Σίτι μετά το τέρμα του 23χρονου φάνηκε να ξυπνάει. Οι «Πολίτες» πήραν μπροστά και αμέσως μετά από τρία λεπτά βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-1. Ο Πέπε ανέτρεψε τον Μπερνάρντο Σίλβα εντός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα και μετά από εξέταση της φάσης ο Αγκουέρο έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Καθάρισαν Γκουντογκάν και Τόρες για την Σίτι

Με το 1-1 οι δύο ομάδες στη συνέχεια μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησαν αμφότερες να πάρουν το προβάδισμα ωστόσο ουδέποτε τα κατάφεραν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε και πάλι αρκετά υψηλός. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Η πίεση στα καρέ των «Δράκων» τελικά απέδωσε μέσω του Γκουντογκάν.

Ο Γερμανός μέσος στο 65ο λεπτό με άψογη εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τείχος της Πόρτο άνοιξε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μαρτσεσίν. Με το 2-1 η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν. Αντ’ αυτού στο 73′ οι «Πολίτες» βρήκαν ακόμη ένα γκολ. Ο Φεράν Τόρες ήρθε από τον πάγκο και με όμορφη προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 73′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με την Μάντσεστερ Σίτι να ξεκινά έτσι με το δεξί στη διοργάνωση.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ